Cătălin Măruţă aruncă bomba: „Antena 1 ne-a făcut o ofertă uriaşă mie şi Andrei!”

Andra şi Cătălin Măruţă au povestit, pentru okmagazine.ro, despre oferta financiară a Antenei 1. 

21 apr. 2015, 08:25
Cătălin Măruţă aruncă bomba: „Antena 1 ne-a făcut o ofertă uriaşă mie şi Andrei!”

Catalin si Andra Maruta au acordat un interviu pentru Revista OK in care au vorbit deschis despre ofertele primite. „Am primit oferte si noi atunci, dar nu ne-au luat pentru ca nu ne-am dus. In ultima perioada, ofertele pentru Andra au fost extrem de insistente. Nu suntem ipocriti si pentru noi nu sunt importanti banii. Mai important este sa fac parte dintr-un loc in care mi-am dorit toata viata sa lucrez. Visul meu a fost sa lucrez la Pro TV si nu pot sa ma schimb pentru mai multi bani. Nici eu, nici Andra, nu sunt oamenii care parasesc o corabie la greu.”, a marturisit Catalin.

„Au fost mai multe propuneri. Ideea e că nu banii sunt totul. Eu am avut momente în viaţă când m-am mai trezit în locuri nepotrivite. Nici eu, nici Andra, nu suntem cei care părăsesc o corabie la greu. Mer­gem până la sfârşit cu nişte oameni”, a mai spus Cătălin Măruţă.

În 2007 am început emisiunea şi un an mai târziu ne-am căsătorit. M-am căsătorit cu Pro TV-ul înainte”, a mai spus Cătălin, iar replica de la Andra a revenit imediat: Şi eu eram prietenă cu Pro TV-ul înainte să apară Cătălin acolo”.

CĂTĂLIN MĂRUŢĂ, anunţ pe Facebook: „Din păcate…”

Andra a spus ca a fost tentata initial de oferta financiara, dar ca a considerat mai importanta echipa decat banii. „Primul instinct e sa pleci, ca te gandesti la bani. Poate asta, insa, ne diferentiaza pe noi de altii.”, a dezvaluit si artista.

Catalin a continuat si a mai spus ca vrea sa mai stea in televiziune vreo trei ani, dupa care sa se retraga intr-o vacanta prelungita. „Eu i-am spus Andrei, am 37 de ani, ma vad muncind pana la 40 de ani. Dupa care vacanta toata viata. Mai am trei ani de tras.”, a concluzionat Maruta.

Maruta este la Pro TV inca din 2007, in timp ce Andra cocheta cu mult inaintea lui cu postul din Pache. „Eu eram la Dansez pentru tine, apoi a venit el. Mereu s-a spus ca el m-a adus pe mine aici, dar n-a fost asa.”, a mai spus Andra pentru cei de la okmagazine.ro.

Va pleca sau nu Cătălin Măruţă de la PRO? „Am fost flatat de oferte, dar…”

 

Vezi şi: