Cătălin Măruţă, scos din minţi la propria emisiune: „Eşti o ipocrită!”

Cătălin Măruță și-a ieși din pepeni la propria emisiune și a început să țipe și să se agite în platou, în direct, în fața milioanelor de telespectatori. Motivul? Fosta soție a lui Costin Mărculescu, Ella, și-a dat arama pe față, spunând că nu s-a căsătorit din dragoste cu actorul, ci din milă.

20 nov. 2014, 07:22
Cătălin Măruţă, scos din minţi la propria emisiune: „Eşti o ipocrită!”

După ce în urmă cu mai bine de o lună și jumătate Costin Mărculescu și pe atunci soția lui, Ella, au fost invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au vrut să arate cât de mult se iubesc. S-au sărutat pasional, și-au făcut declarații de dragoste, sperând să convingă pe toată lumea, inclusiv pe moderatorul showului.

ULUITOR! Cătălin Măruţă, ameninţat cu BĂTAIA. Ce s-a întâmplat…

În realitate, lucrurile au stat cu totul altfel. Cei doi nu s-au înțeles, se pare, niciodată, iar un motiv ar fi acela că Ella nu l-a luat din dragoste pe Mărculescu, după cum ea a mărturisit la emisiunea lui Măruță. Moderatorului i s-a urcat sângele la cap în momentul în care și-a dat seama că a fost dus de nas de bruneta din Alexandria.

„Nu l-am iubit niciodată pe Mărculescu. L-am luat din milă, că m-a rugat Meri Ștefănescu. Îmi spunea că plânge și că se sinucide”, a declarat Ella, la PRO TV.

Cum adică? Auzi, Ella, îți spun părerea mea sinceră. Ești o ipocrită. Cum adică nu l-ai iubit niciodată? Atunci de ce te-ai căsătorit? S-a intamplat ceva între voi în perioada asta? Adică nu ați făcut nici dragoste? Băi, nene, îmi vine să dau cu asta de pământ acum!”, s-a enervat Măruță, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi: Mai PENIBIL de atât nu se poate. Costin Mărculescu şi-a pozat „bărbăţia” şi a postat imaginea pe Facebook FOTO