Cătălin Măruţă şi-a pus pe gânduri fanii de pe Facebook. Imaginea a strâns MII de LIKE-URI FOTO

Cătălin Măruţă este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni tătic pentru a doua oară. Fiind foarte entuziasmat de venirea pe lume a primei sale fetiţe, Cătălin Măruţă se pregăteşte intens pentru marele moment. Bineînţeles că acest moment trebuia imortalizat, şi cum altfel decât cu o fotografie, care a devenit virală pe Facebook.

RomaniaTV.net
15 apr. 2015, 09:02

De curând, Cătălin Măruţă şi-a uimit fanii cu o fotografie care dă puţin de bănuit. Mai exact, prezentatorul unei celebre emisiuni de la ProTV s-a fotografiat lângă două cărucioare pentru copii. Mai mult decât atât, Cătălin Măruţă avea în mână şi un biberon, deşi apare îmbrăcat la costum.

Andra e gravidă în 6 luni, dar zici că naşte mâine. Vezi cum arată soţia lui Cătălin Măruţă

Alăturat pozei, prezentatorul a adăugat şi un mesaj: „Neaţa! Uşor…uşor…mă pregătesc pentru încă un moment minunat din viaţa mea!”.

Faptul că prezentatorul apare lângă două cărucioare pentru copii pune mai pe toată lumea pe gânduri, deoarece s-ar putea ca Andra să fie însărcinată cu două fetiţe. Dacă interpretarea fotografiei poate fi sau nu adevărată rămâne de văzut. Cert este că imediat după postarea fotografiei, prietenii virtuali al lui Cătălin Măruţă l-au felicitat pe viitorul tătic şi l-au răsplătit cu mii de like-uri.

Citeşte şi  Cătălin Măruţă: „Pe fetiţă o va chema Maria Ioana”