Cătălin Măruţă şi Andra se despart? Zvon pe internet

Un zvon incredibil a fost lansat pe Internet în urmă cu câteva ore: Cătălin Măruţă şi Andra ar urma să se despartă. După 9 ani de căsnicie, cei doi ar fi decis să meargă pe căi separate.

11 apr. 2014, 06:15
Cătălin Măruţă şi Andra se despart? Zvon pe internet

„Este oficial: jurata de la Românii au talent, Andra, şi cunoscutul prezentator Cătălin Măruţă au hotărât sa divorţeze, dupa nouă ani de căsnicie” – aşa începe articolul-bombă.

Aşa-zisa informaţie a apărut pe un site de clickjacking, cu scopul de a atrage click-uri. Probabil aşa s-a şi întâmplat, de vreme ce zvonul divorţului lui Cătălin de Andra s-a răspândit cu repeziciune pe diverse alte site-uri româneşti.

Un caz asemănător s-a întâmplat în urmă cu câteva luni, când pe Internet s-a răspândit vestea falsă a sinuciderii elevei de 15 ani din Constanţa care ar fi fost violată de mai mulţi băieţi, în decembrie 2013. 

Andra i-a făcut cea mai EMOŢIONANTĂ declaraţie de DRAGOSTE lui Măruţă

Andra, declaraţii de dragoste pe Facebook

„Mereu când mă gândesc la viitor, iubire, respect, familie, fericire, îmi apare EL în gând. Şi zâmbesc de fiecare dată amintindu-mi cât de norocoasă sunt. El îmi este indispensabil în a-mi păstra echilibrul, răbdarea, concentrarea. Cele mai frumoase cuvinte şi trăiri, el mi le inspiră. Cel mai preţios dar al vieţii mele, David, el mi l-a oferit. Găsesc logică şi împlinire în a-l iubi în fiecare zi şi mai mult. El, este soţul meu. Te iubesc”, a scris Andra pe pagina sa de Facebook, alături de un colaj cu fotografii cu Măruţă.

CITEŞTE ŞI Cătălin Măruţă a dezvăluit de ce nu poartă verigheta. Vezi ce spune Andra despre asta