Cătălin Predoiu: Dacă USL va mai promova legea amnistiei în Parlament, trecem la măsuri extreme

Dacă USL va continua să promoveze în Parlament legea amnistiei, democrat-liberalii ar putea ieşi în stradă, a afirmat marţi prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu, citat de Agerpres.

07 ian. 2014, 12:21
Cătălin Predoiu: Dacă USL va mai promova legea amnistiei în Parlament, trecem la măsuri extreme

‘Cer USL, în special premierului Victor Ponta, să renunţe la acest proiect de lege privind amnistia, iar dacă acest lucru nu se va face şi USL va continua să promoveze pe agenda parlamentară acest proiect de lege, (…) vom trece la măsuri extreme de protest, democratic, în Parlament şi în afara Parlamentului’, a afirmat Predoiu.

Întrebat ce înţelege prin măsuri extreme, prim-vicepreşedintele PDL a răspuns: ‘Spre exemplu, ne putem retrage din sală sau putem ieşi în stradă, aşa cum am mai făcut-o în legătură cu legea privind bugetul de stat’.

Cătălin Predoiu a susţinut că USL nu a renunţat la proiectul de lege privind amnistia şi că luni s-a discutat în USL acceptarea proiectului de lege de către PNL ‘în contextul negocierii unor liste comune’.

‘Acest lucru arată că politicienii din USL, în special liderii lor, domnii Ponta şi Antonescu, sunt gata să tranzacţioneze orice interes general pentru interese politice. (…) Toate aceste maşinaţiuni se fac (…) pentru a proteja un număr limitat de persoane care au avut sau au funcţii politice şi care au avut sau au probleme cu justiţia’, a mai spus democrat-liberalul.

VEZI SI:

Băsescu: Ponta vrea un preşedinte liniştit. Aţi văzut hoţ care aprinde luminile şi dă drumul la muzică?