Cătălin Predoiu, despre creşterea economică: „Încet – încet se dezumflă toate gogoşile guvernului PSD”

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu critică Guvernarea Ponta şi subliniază că modelul economic promovat de Ponta şi axat pe consum şi îndatorare nu a dezvoltat economia, ci a creat vulnerabilităţi.

12 feb. 2016, 09:41
Cătălin Predoiu, despre creşterea economică: „Încet – încet se dezumflă toate gogoşile guvernului PSD”

„Propun guvernului Cioloş şi viitorului guvern un model al dezvoltării echilibrate prin parteneriatul guvern — antreprenori — societate civilă. Propun un model axat pe investiţii publice şi private, pe echilibru bugetar, pe investiţii în tehnologie şi educaţie, pe capitalism antreprenorial şi reforma companiilor de stat”, a scris Predoiu, vineri, pe Facebook.

Citeşte şi:  România a înregistrat o creştere economică de 3,7% în 2015

El arată că „încet — încet se dezumflă toate gogoşile guvernului PSD”, în contextul în care anul trecut creşterea economică a fost sub nivelul indicat de „propaganda oficială”, conform cifrelor publicate recent de INS.

„Modelul economic promovat de Ponta şi axat pe consum şi îndatorare nu a dezvoltat economia, ci a creat vulnerabilităţi şi a conservat şi adâncit dezechilibre, în special în companiile de stat şi în relaţia dintre administratori şi antreprenori, care sunt sufocaţi de legi, birocraţie şi taxe”, a susţinut Predoiu.