CĂTĂLIN PREDOIU, lovitură pentru Iohannis: SONDAJELE PNL-PDL pentru prezidenţiale să fie reluate lunar

Cătălin Predoiu nu vrea ca desemnarea candidatului dreptei la Preşedinţie să se facă strict în baza sondajelor, comandate de PNL şi PDL, ce vor fi finalizate până la data de 4 august. Predoiu susţine că cercetările sociologice trebuie reluate și în lunile care rămân până la scrutinul din toamnă şi "corectată" campania în funcţie de rezultate.

31 iul. 2014, 14:49
CĂTĂLIN PREDOIU, lovitură pentru Iohannis: SONDAJELE PNL-PDL pentru prezidenţiale să fie reluate lunar

„Indiferent cine va fi candidatul, părerea mea este că trebuie repetat periodic sondajul pentru a vedea trendul şi unde mai trebuie lucrat. Eu merg pe ideea că cel care va fi desemnat va fi cea mai bună soluţie şi atunci el trebuie sa confirme, iar dacă sunt pauze de creştere sau teme care nu sunt de interes trebuie corectată campania„, a declarat Cătălin Predoiu, la România TV.

Predoiu a declarat şi la Evz.ronu consideră că lupta pentru prezidenţiale s-a încheiat, chiar dacă liberalul Klaus Iohannis va ieși pe primul loc în sondajele ce vor fi fi analizate la începutul lui august. 

CITEŞTE ŞI Elena Udrea: Prezidenţiabilul KLAUS IOHANNIS ar putea fi declarat INCOMPATIBIL în toamnă

„Cred că aceste sondaje trebuie reluate la un moment dat. Este normal să facem o măsurătoare o dată pe lună. Sunt voci chiar în PNL care susțin că trebuie să reluăm sondajele. Situația s-a mai clarificat. Adversarul a fost desemnat: Victor Ponta. Trebuie să luăm în calcul şi modul în care se va desfăşura campania, ce candidat îşi doresc românii. Noi, PDL, facem deja o cercetare pe această temă. Trebuie să avem şi o anticipare a următoarelor confruntări directe între Victor Ponta şi candidatul nostru”, a explicat Predoiu.

Predoiu a mai spus că era inutil ca Monica Macovei să fie inclusă în sondaje.

„Era inutil, pentru că noi aveam deja sondaje de opinie, care arătau foarte clar care este situația. Din moment ce iei o decizie în legătură cu un proiect, orice abatere încurcă proiectul. Am o relaţie bună, colegială, cu doamna Monica Macovei. N-am o problemă personală cu dumneaei. Eu, unul, voi continua campania de creştere a notorietăţii proprii. Nu ştim dacă PNL va da prezidenţiabilul. Eu cred în continuare în proiectul meu„, a precizat democrat-liberalul.

CITEŞTE ŞI MRU: Nu am renunţat DEFINITIV la candidatura pentru prezidenţiale