Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu, decoraţi de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele pentru decorarea gimnaștilor Cătălina Ponor, Larisa Iordache și Marian Drăgulescu.

26 apr. 2017, 09:40
Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu, decoraţi de Klaus Iohannis

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, șeful statului le-a conferit Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Ofițer Cătălinei Ponor și lui Marian Drăgulescu, iar Larisei Iordache — Ordinul „Meritul Sportiv”, Clasa a III-a, cu o baretă, în semn de „înaltă apreciere pentru rezultatele remarcabile obținute la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie), pentru talentul, pasiunea, devotamentul și profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internațional”.

Klaus Iohannis îi felicită pe sportivi pentru rezultatele deosebite obținute la competiția europeană și apreciază performanțele excepționale înregistrate pe parcursul carierei, precum și modul onorabil în care ei reprezintă România.

„Prin munca, determinarea și perseverența de care au dat dovadă, cei trei sportivi au adus încă o dată recunoaștere internațională gimnasticii românești”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

Șeful statului îi asigură pe sportivii români de „sprijin necondiționat” și îi încurajează să rămână la fel de consecvenți și competitivi.

Delegația României a obținut la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca două medalii de aur prin Marian Drăgulescu (sol) și Cătălina Ponor (bârnă), una de argint prin Marian Drăgulescu (sărituri) și una de bronz prin Larisa Iordache (bârnă).