Cătălina Ponor, părăsită de logodnic în prag de nuntă. Tommy Ramos se iubeşte cu o voleibalistă sexy FOTO

Cătălina Ponor a fost părăsită de logodnicul său, portoricanul Tommy Ramos, după trei ani de relaţie, pentru o voleibalistă din naţionala statului Puerto Rico. Ruptura a intervenit chiar când gimnasta îşi făcea planuri de nuntă.

05 apr. 2016, 08:08

Gimnastul portorican Tommy Ramos a decis să o părăsească pe tripla campioană olimpică fără prea multe explicații, într-un moment în care cei doi își făceau planuri de nuntă. Chiar dacă au avut o relaţie mai mult la distanţă, cei doi au trăit clipe frumoase împreună. Ponor a fost în Porto Rico, la Tommy acasă, iar acesta a venit de mai multe ori în țara noastră, petrecându-și Sărbătorile de Iarnă în România.

Cu toate acestea, potrivit libertatea.ro, portoricanul a pus capăt poveştii de dragoste fără prea multe explicaţii. Acum Cătălina Ponor este singură, însă nu vrea să vorbească despre viaţa ei personală şi spune doar că se concentrează pe turneul de calificare la Olimpiadă.

În schimb, fostul ei logodnic are o nouă iubită, una dintre cele mai frumoase sportive din lume, voleibalista Vilmarie Mojica.