Cătălina Ponor ratează Mondialele de gimnastică. Vedeta României va fi Larisa Iordache

Cătălina Ponor nu va participa la Campionatele Mondiale de gimnastică, care vor avea loc în perioada 23 octombrie şi 1 noiembrie, la Glasgow.

13 oct. 2015, 14:53
Cătălina Ponor ratează Mondialele de gimnastică. Vedeta României va fi Larisa Iordache

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică în 2004, la Atena, s-a accidentat luna trecută şi nu s-a putut reface la timp pentru Mondiale. Ea va fi înlocuită în echipa României de Andreea Munteanu. Celelalte componente ale lotului feminin de gimnastică sunt Larisa Iordache, Diana Bulimar, Laura Jurca, Anamaria Ocolişan şi Silvia Zarzu.

Citeşte şi Cătălina Ponor, ÎN CÂRJE după o accidentare GRAVĂ

În vârstă de 27 de ani, Ponor a concurat luna trecută în cadrul bilateralului amical România-Franţa, câştigat de gimnastele noastre. Ponor a primit 14,900 la bârnă, 14,850 la sărituri şi 13,950 la sol. Ulterior, constănţeanca s-a accidentat şi nu a participat la Campionatele Naţionale de la Bucureşti. Cu toate acestea, ea a fost nominalizată în echipa pentru CM de la Glasgow, sperându-se într-o refacere care să-i permită să facă deplasarea.

Citeşte şi Cătălina Ponor, revenire de senzaţie în gimnastică, după trei ani. Campioana a intrat din nou în concursuri

Era un ajutor mare pentru echipa României participarea Cătălinei la Mondiale, dar e important să fie refăcută complet şi să ne ajute în competiţiile importante de anul viitor„, a declarat pentru agenţia Mediafax preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica.