Câţi bani au luat concurenţii de la Exatlon România. Claudia Pavel S-A ÎMBOGĂŢIT

Exatlon România, concursul difuzat de Kanal D, s-a bucurat de mare succes la public. Competiția care s-a filmat în Republica Dominicană a avut la star două echipe: cea a Faimoșilor, formată din vedete, și cea a Războinicilor, formată din oameni obișnuiți.

06 iul. 2018, 10:27
Câţi bani au luat concurenţii de la Exatlon România. Claudia Pavel S-A ÎMBOGĂŢIT

Acum s-a aflat cu ce sume au fost plătiți membrii celor două echipe de la Exatlon România şi sunt diferențe foarte mari între sumele încasate de concurenții din echipa Faimoșilor și cei din echipa Războinicilor de la Exatlon România.

Cosmin Cernat, dezvăluiri din culisele Exatlon România. ADEVĂRUL despre show-ul din Republica Dominicană

Claudia Pavel, alias Cream, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, ar fi încasat o sumă de 7.000 de euro pe săptămână, adică în jur de 28.000 de euro pentru cele patru săptămâni în care a fost în concurs, scrie Click!.

Spre deosebire de Faimoşi, care au venit acasă cu zeci de mii de euro, cei din echipa Războinicilor au încasat mai puțini bani. La început, fiecare dintre ei ar fi primit 700 de lei pe săptâmână, însă sumele s-au mărit la 1.500 de lei, iar spre final, când show-ul a avut audienţe enorme, fiecare Războinic ar fi primit câte 2.000 de lei săptămânal.