Câţi bani fac PROSTITUATELE din România. Suma este în scădere faţă de anii trecuţi

40 de milioane euro au cheltuit anul trecut românii si turistii străini pe prostituate. Practic, spune Institutul naţional de Statistică, aproape 180 milioane lei din economia românească s-au învârtit pe piaţa prostituţiei. Totuşi, suma este în scădere fata de anii trecuţi, semn cei care gustă astfel de plăceri au fost mai cumpătaţi în vreme de criză.

18 dec. 2014, 21:46
Câţi bani fac PROSTITUATELE din România. Suma este în scădere faţă de anii trecuţi

Prostituatele care profesează în hoteluri percep un tarif de 300 lei. În cazul lor, numărul de clienţi variază pe zi de la 3 la 4, susţin reprezentanţii statului. Câştigul este şi el mult mai consistent faţă de cel obţinut de concurenţa din stradă, respectiv 46.000 euro pe an, adică de peste două ori mai mare, conform România TV.

Citeşte şi De sărbători, prostituatele se transformă în Crăciuniţe.”Sunt Crăciuniţa băieţilor neascultători, fac multe”

Cei mai mulţi bani scot din buzunare clienţii cluburilor. Prostituatele din barurile de noapte au cele mai mari tarife. Potrivit Institutului Naţional de statistică acestea percep nu mai puţin de 420 lei de la doritorii de plăceri. Mai mult, aceste femei au doar 2 clienţi pe noapte şi, în comparaţie cu prostituatele de pe stradă sau din hoteluri au şi cel mai mic număr de zile lucrătoare pe an. Datele INS arată în România, în acest moment sunt aproximativ 20.000 prostituate.

Citeşte şi Raport şocant: 42 de milioane de persoane de pe glob se prostituează