Andreea Mantea, tarif fabulos în Turcia. Nici Esca nu are aşa salariu

Andreea Mantea e de luni bune în Turcia, mai exact la Istanbul, acolo unde se filmează show-ul „Puterea dragostei”, emisiune matrimonială în care mai mulți concurenți își caută dragostea închiși într-o casă. Vedeta pare să se fi acomodat extrem de bine în metropola din Turcia, iar presa scrie că nu se va întoarce curând la București.

14 aug. 2019, 09:33
Andreea Mantea, tarif fabulos în Turcia. Nici Esca nu are aşa salariu

Șefii de la Kanal D au ademenit-o pe prezentatoare cu un contract care îi oferă toate condițiile, iar la acest contract se adaugă o mărire de salariu importantă, scrie virale.ro. Tocmai de aceea, vedeta preferă să rămână la cârma show-ului, unul dintre puținele cu care postul de televiziune mai are cât de cât audiență, după eșecul răsunător al celui de-al treilea sezon Exatlon.

Citeşte şi Andrei Duban şi soţia, show erotic la malul mării. „Amorul nu e un sport pentru noi”

Inițial, producătorii turci i-au promis brunetei că va filma emisiunea în România, însă pentru că audiențele din primul sezon au fost peste așteptări, s-a început imediat filmarea noului sezon. Conform libertatea.ro, salariul Andreei se apropie vertiginos de 20.000 de euro pe lună, o sumă mare chiar și pentru piața televiziunilor din Turcia.

20.000 de euro pe lună plus condiții de lux

Dar asta nu e tot! Pe lângă cei 20.000 de euro pe care îi ia lună de lună, vedeta se bucură și de cazare gratis. Aceasta trăiește alături de fiul ei, David, într-un duplex luxos unde are servitori care îi fac toate poftele. Andreea nu trebuie să facă decât audiență, căci turcii o țin în puf: una dintre angajatele de la duplex îi face mâncare, cealaltă curățenie. Să tot ai un asemenea job, scrie fanatik.ro.