Câţi bani poţi să faci din VIDEOCHAT. Ce trebuie să ştii

Există o afacere care oferă salariaţilor venituri fabuloase, de până la 4.000 de euro lunar, şi nu găseşte destui amatori. Oferta fiind foarte mare, ziarele de anunţuri i-au alocat spaţii separate. Patronul celei mai tari firme din Iaşi a făcut profit net de 1 milion de lei în perioada 2010-2013. La începutul anilor 2000, în lipsa unui cadru legal clar şi fără ca autorităţile să fie obişnuite cu asemenea activitate, prima afacere de acest gen din Iaşi a fost dată peste cap de mascaţi.

22 iul. 2014, 14:53
Câţi bani poţi să faci din VIDEOCHAT. Ce trebuie să ştii

Trupul cumpără până şi cele mai îndrăzneţe visuri, scrie 7est.ro. La reţeta succesului se adaugă frumuseţea, inteligenţa, inventivitatea şi o cameră web. Rezultatul? În funcţie de calităţi şi perseverenţă, într-un an îţi poţi lua un apartament, maşină şi te poţi distra până te plictiseşti pe banii tăi. Lunar, poţi pleca şi cu 4.000 de euro. Totul este să vinzi o imagine şi să răspunzi fanteziilor clienţilor. Câştigurile ameţitoare într-un timp scurt şi maşinile de fiţe le atrag pe multe tinere în mirajul acestei afaceri bănoase numite „videochat„.

Citeşte şi Cea mai tare FAZĂ din ISTORIA VIDEO CHAT-ULUI. Ţi-ai da toţi banii ca să o vezi VIDEO

Început timid

La început nu a fost cuvântul, ci „consilierul” bun la toate. Dacă acum totul este la vedere, în urmă cu cinci ani, videochaturile se fereau să racoleze tinere spunând lucrurilor pe nume. La anunţurile pentru angajare, studiourile căutau „consilieri”. Acum, la interviu ţi se explică ce urmează să faci. „În cazul în care clientul vă cere ceva cu care nu sunteţi de acord, puteţi închide camera. Important este să îi ţineţi cât mai mult de vorbă, să îl ascultaţi deoarece ei asta caută. Şi asta înseamnă bani”, sunt spusele unui patron în căutare de tinere talente făcătoare de minuni şi bani. Camerele sunt obscure, aranjate şi dotate cu un pat, birou, calculator şi cameră web. Prima regulă este să te îmbraci cât mai provocator pentru a-l ţine pe client lipit de monitor. Este obligatoriu să-l asculţi şi, eventual, îi poţi da sfaturi. Când lucrurile se înfierbântă, începi să scapi de haine una câte una. Ce faci în continuare, te priveşte.

Citeşte şi IMAGINI INCREDIBILE: Studenţi filmaţi în timp ce făceau sex pentru videochat într-un cămin din Cluj VIDEO

Bonusuri cu multe zerouri

Vremea lui Adam şi a Evei însă a trecut. Acum, videochaturile se bat în oferte pentru atragerea fetelor şi băieţilor care să producă bani şi plăcere. Bonusurile la angajare îţi iau minţile şi visurile încep să prindă contur doar când te uiţi la cifre. În funcţie de perioada contractului, suma creşte. Dacă la un contract semnat pe o lună ai un bonus de angajare de 1.700 de lei, la un contract pe trei ani acesta ajunge la 39.000 de lei. Alte beneficii? Renunţi când vrei, lucrezi singură în cameră, ai cazarea şi transportul asigurate. Câştigurile fură mintea oricui. „Nu ştiam ce înseamnă a face videochat, însă mi-am făcut curaj când am văzut sumele pe care le pot câştiga. Când aş putea câştiga eu banii ăştia?”, spune o tânără care a dorit să nu-şi dezvăluie numele.

Citeşte şi Pozele cu fiica lui Minune GOALĂ sunt pe INTERNET! A făcut VIDEOCHAT pentru FRANCO

Majoritatea se fereşte să recunoască ceea ce fac chiar şi în faţa prietenilor. Altele sunt transparente faţă de iubiţii lor. „Prietena mea face videochat şi a venit cu o maşină. M-am simţit prost când am văzut, însă e alegerea ei. Sunt bani care se câştigă uşor”, spune un tânăr.

Băieţii, un teren neexploatat

În secolul vitezei, toate lucrurile se mişcă cu talent, chiar dacă la început totul începe uşor timid. Băieţii sunt la mare căutare pentru că şi ei caută. Bani şi plăcere. „Sunt mai timizi la început şi asta le place clienţilor deoarece pot să-i manevreze după bunul plac. Cei mai căutaţi sunt homosexualii”, spune administratorul mai multor site-uri de profil. Unii clienţi preferă să fie priviţi de cei cărora le dau bani.

„Sunt şi clienţi care se plictisesc să vadă cum fetele sau băieţii se murdăresc cu muştar sau ketchup şi atunci îi pun să umble cu laptopul după ei prin casă. Dacă văd un lucru care nouă ni se pare nesemnificativ, dar el are o fantezie, îl pune să i-o satisfacă”, spune administratorul unui site.

Cel mai mult câştigă cuplurile care fac videochat de acasă. Îţi poţi lua banii la sfârşitul fiecărei ture sau de două ori pe lună. Câştigul la două săptămâni variază între 1.500 şi 2.000 de euro.

Totul la vedere

Gusturile nu se discută, aşa că fetele pot avea orice greutate. Acum doi-trei ani, grăsuţele erau la mare căutare. „Faţa” le-a fost luată apoi de cele „siliconate” şi „botoxate”. Cele mai frumoase intră într-un top din care clientul alege, aşa că trebuie să dai ce ai mai bun din tine şi de pe tine pentru a fi în categoria „premium”.

Fete şi femei practicante sunt de toate vârstele şi categoriile profesionale. „Unele se plictisesc acasă”, spune un administrator despre motivaţia acestora de a alege această meserie. Însă un lucru este cert: fac bani şi se simt bine. Însă repercursiunile se văd mai târziu. „Acum le este bine. Fac bani şi îşi pot cumpăra ceea ce-şi doresc. Însă mai târziu vor exista mustrări de conştiinţă”, spune acelaşi administrator. Acesta a investit 3.500 de euro în studio. La sumă s-au mai adăugat plata locaţiei, echipamentele şi amenajările. „Lunar, profitul studioului ajunge şi la 30.000 de euro”, estimează omul de afaceri.

O altă lume…pestriţă

O alternativă a videochatului este masajul erotic. De aici, fetele pot pleca şi cu 2.000 de lei pe zi. Alteori, cu buzunarul gol. Depinde de cât de bine îşi fac treaba şi ştiu să „ţină” cât mai mult clientul. Masajul erotic scoate din buzunarul clientului 160 lei, iar cel thailandez 200 de lei. Dacă vrei două domnişoare, duş şi şampanie, dai 450 de lei pentru plăcere. „Sunt fel şi fel de clienţi. Un cioban, la propriu, a lăsat pentru trei ore 1.500 de lei pentru trei ore cu două fete. În funcţie de numărul finalizărilor, preţul creşte”, a declarat o fostă recepţioneră a unui salon de masaj erotic.

Şi aici fetele sunt de toate categoriile. „Am avut odată o studentă la Teologie, alta la Drept. Aici lasă inhibiţiile deoparte dacă vor să câştige bani. Ele sunt conştiente de asta şi le place ceea ce fac”, completează femeia.

Boschetarele, transformate în femei fatale

Acelaşi administrator de site-uri de profil spune că studiourile racolează şi tinere de pe stradă. Le aranjează, le oferă cazare şi mâncare şi le fac fete „de casă”. „Este o adevărată industrie. Firmele de videochat au şi prostituate. Fetele nu mai stau la stradă. Le convine pentru că se fac bani de ambele părţi”, spune tânărul. Acesta completează: „A început să se treacă pe industria porno. Studiourile sunt legale. Ce poţi face?”. Dacă la început fetele primeau bani pentru a-şi cumpăra haine şi a se aranja, acum au de toate la studio. „Studiourile şi-au cumpărat solar, au angajat hair stilist. Totul este la îndemâna fetelor. Nu mai trebuie să se deplaseze. Oricum, sunt încântate de ceea ce li se oferă”, conchide acelaşi administrator.

Meseria nu o pot practica decât cei care sunt făcuţi pentru aşa ceva şi care mai care târziu nu vor avea regrete. „Este vorba de alternativa materială care îşi spune cuvântul. Ceea ce fac, fac cu bună ştiinţă şi nu cred că îi poate afecta în vreun fel mai târziu. Îşi asumă acest lucru. Un motiv invocat poate fi societatea care, spun ei, i-ar împinge să vândă plăcere, însă întotdeauna există alternativă. Nu toată lumea face aşa ceva”, este de părere psihologul Cezar Popovici.