Câţi bărbaţi i-au trecut Marianei Roşca prin pat. Vedeta s-a ruşinat să recunoască FOTO

A fost implicată în numeroase scandaluri şi a cochetat cu diverşi bărbaţi, mai mult sau mai puţin cunoscuţi, dar n-a avut noroc în dragoste, căci toate relaţiile Marianei Roşca s-au încheiat cu o despărţire, nu în faţa altarului.

RomaniaTV.net
29 iul. 2016, 10:43

După ce a dezvăluit că povestea de iubire pe care o trăia în ultima perioadă s-a încheiat, Mariana Roşca a mărturisit, în cadrul unei emisiuni TV, câţi bărbaţi i-au trecut prin pat, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Beneficii ale sexului asupra sănătăţii tale

„Am avut 3 bărbaţi!”, a spus ea arătând cu degetele încă un 0. Mai mult de atât, ea a dezvăluit că toate relaţiile au fost încheiate de ea: „Mă plictisesc repede. Eu am decis să pun punct de fiecare dată. Prima dată m-am plictisit după 15 ani, de doi bărbaţi, iar ultima dată după nouă luni.”, a spus ea.

Citeşte şi Iată cum o convingi să faceţi din nou sex

Mariana Roșca a devenit celebră în showbiz după ce nu i-a cedat avansurilor lui Irinel Columbeanu, iar apoi a început, încet-încet, să pozeze în ipostaze care mai de care mai îndrăznețe pentru revistele dedicate bărbaților, trupul ei, pe atunci perfect, completat de un zâmbet tulburător și niște ochi răvășitori, făcând furori.