Câţi bărbaţi îţi vor frânge inima, în funcţie de ziua naşterii

Te-ai gandit vreodata ca ziua in care te-ai nascut ti-ar putea dicta viitorul in dragoste? Ei bine, afla ca numarul de barbati care te vor dezamagi pe plan amoros este influentat de aceasta cifra. 

17 oct. 2014, 09:56
Câţi bărbaţi îţi vor frânge inima, în funcţie de ziua naşterii

Energia zilei in care te-ai nascut iti influenteaza relatia decuplu. In functie de aceasta cifra poti afla de cate ori vei suferi o deceptie in dragoste si care este atitudinea ta fata de relatii. Aceasta din urma se rasfrange asupra interactiunii cu sexul opus si da nastere unor conflicte care duc la numarul de deceptii prezis de ziua ta de nastere.

Te-ai nascut pe 1 

Nu crezi in dragoste la prima vedere. Te „aprinzi” repede, insa te „stingi” si mai repede.  Esti genul de persoana care are sentimente contradictorii si care trece usor de la dragoste la ura. 

Cati barbati iti vor frange inima: 4

Te-ai nascut pe 2

Te gandesti mult inainte de a te hotari sa iti arati interesul fata de o persoana. Nu te indragostesti de cine se nimereste, ci iti alegi cu mare atentie potentialii parteneri.

Cati barbati iti vor frange inima: 4

Te-ai nascut pe 3

Esti sigura pe tine si stii exact ce iti doresti de la viata, dar si de la partener. Cu toate ca pari extrovertita, niciun prieten apropiat nu va reusi sa te cunoasca la fel e bine cum o va face partenerul tau.

Cati barbati iti vor frange inima: 5

Te-ai nascut pe 4

Esti patimasa in iubire si dragostea are un rol esential in viata ta. Esti capabila sa iubesti diferite tipologii de barbati si poti scoate la suprafata talente nebanuite ale partenerului.  

Cati barbati iti vor frange inima: 2

Te-ai nascut pe 5

Oamenii te percep ca fiind o persoana rece, distanta, incapabila sa iubeasca cu adevarat, iar asta este cat se poate de gresit! Nutresti sentimente profunde pentru partener chiar daca nu stii mereu sa iti exprimi trairile asa cum ar trebui. Esti genul de persoana care astazi se indragosteste si maine se poate casatori.

Cati barbati iti vor frange inima: 5

Te-ai nascut pe 6

Dragostea este pentru tine evolutia fireasca a unei prietenii cu un barbat. Intotdeauna esti mai intai prietena cu viitorul partener. In relatia de cuplu esti loiala si sincera. Nu esti adepta relatiilor extraconjugale.

Cati barbati iti vor frange inima: 5

Te-ai nascut pe 7

Esti calma si relaxata si iti cuceresti partenerul fara ca el sa aiba timp sa isi dea seama ce i se intampla. Partenerul tau va fi un fericit pentru ca esti o persoana toleranta si intelegatoare.

Cati barbati iti vor frange inima: 2

Te-ai nascut pe 8

Adori sa fii indragostita asa ca rareori esti singura. Nici nu apuci bine sa iesi dintr-o relatie ca ai si intrat in alta. Din pacate insa, sentimentele tale sunt trecatoare si te plictisesti rapid.

Cati barbati iti vor frange inima: 3

 

Nu ti-ai regasit ziua de nastere in lista de mai sus? Citeste continuarea pe feminis.ro!