Catrinel Menghia despre relaţia cu Adi Mutu: „Ne-am cunoscut în Italia”

În prezent, Catrinel se iubeşte cu Massimiliano Di Lodovico, un producător italian alături de care şi-a găsit fericirea după divorţul de Massimo Brambati, şi se pregăteşte să îmbrace din nou rochia de mireasă. 

18 iul. 2015, 07:43

N-aş vrea să răscolesc amintirile, n-am vorbit niciodată despre chestia asta…S-au scris tot felul de chestii, este adevărat că, la un moment dat, înainte să-l cunosc pe soţul meu, l-am cunoscut pe Adi Mutu, aveam 18 ani, imediat după relaţia cu Răzvan… Ne-am cunoscut în Italia, ne-am văzut şi ne-am frecventat vreo 3 luni de zile, am înţeles că nu e bărbatul pentru mine şi fiecare la casa lui! Nu am fost într-o relaţie!„, a explicat Catrinel Menghia la emisiunea oanei Turcu de la Antena Stars.

În prezent, Catrinel se iubeşte cu Massimiliano Di Lodovico, un producător italian alături de care şi-a găsit fericirea după divorţul de Massimo Brambati, şi se pregăteşte să îmbrace din nou rochia de mireasă. Nici Adrian Mutu nu stă rău sentimental. După după mariaje eşuate cu Alexandra Dinu şi Consoelo, fotbalistul se iubeşte de câteva luni cu Sandra bachici, un manechin celebru.