CAUCIUCURI IEFTINE DE IARNĂ: Top 5 ANVELOPE DE IARNĂ, oferite de Cloe.ro

Magazinul online Cloe.ro va pune la dispozitie o gama variata de anvelope pentru  iarna.

RomaniaTV.net
26 oct. 2015, 16:24
CAUCIUCURI IEFTINE DE IARNĂ: Top 5 ANVELOPE DE IARNĂ, oferite de Cloe.ro

CAUCIUCURI DE IARNĂ, ANVELOPE DE IARNA. Nu conteaza cat de puternic este sau cat de bine merge motorul,cat de bine franeaza sau cat de solida este constructia autovehiculului tau.Totul se rezuma la anvelope si la eficienta lor in transmiterea calitatii catre sosea/suprafata de rulare.

Trebuie sa stim sa facem diferenta intre anvelope bune si anvelope proaste, ieftine si scumpe si sa tinem cont de cum influenteaza ele comportamentul vehiculului in conditii meteo. Mare atentie la alegerea dimensiunii ! (este indicata de regula in manualul de utilizare sau in cartea de identitate a vehiculului) O dimensiune gresita poate crea de la un mic disconfort pana la un impediment serios in manevrabilitatea vehiculului.

576488l-610x390-b-1534079f

Ideal este sa fie utilizate anvelope special create pentru fiecare sezon.Astfel , pentru vara trebuie folosite anvelope de vara iar pentru iarna cele mai potrivite sunt cele de iarna.Anvelopele „all-season” se comporta decent in toate anotimpurile,mai putin iarna in conditii extreme ale vremii.Se recomanda evitarea anvelopelor „all-season” pe timpul iernii.
De evitat folosirea combinarii anvelopelor de vara cu cele de iarna.Utilizarea seturilor care au ca destinatie anotimpuri diferite duce la un comportament diferit pe fata in comparatie cu spatele vehiculului. Cloe.ro va recomanda :

1.ANVELOPE TIGAR WINTER 1 XL MS 195/65R15 95T 15″

anvelope-tigar-cloe

2. ANVELOPE BARUM POLARIS 3 4X4 MS 235/70R16 106T 16″ anvelope-barum-cloe

anvelope-general-cloeanvelope-dunlop-cloe

5. ANVELOPE MICHELIN PILOT 235/45R17 97V 17″ anvelope-michellin-cloe

Pentru mai multe informatii, acceseaza magazinul tau online Cloe.ro