Căutări disperate la Feteşti, după ce o fetiţă de 8 ani a dispărut VIDEO

O fetiţă de opt ani din Feteşti a dispărut de trei zile. Peste o sută de poliţişti şi jandarmi au scotocit tot oraşul. Rudele se tem că fetiţa a fost răpită, informează România TV.

01 iul. 2015, 19:10
Căutări disperate la Feteşti, după ce o fetiţă de 8 ani a dispărut VIDEO

Irina a fost văzută ultima dată de o vecină. I-a spus femeii că se duce să se joace.

A văzut-o femeia aia şi a zis: „Irino, unde te duci?”, „Mă duc la copii să mă joc”. Până a ieşit afară femeia să o mai vadă, n-a mai văzut-o„, a spus mama fetiţei.

Mama a intrat în panică în momentul în care fetiţa de 8 ani nu a apărut la masă. A căutat-o peste tot, dar nu a dat de ea şi a anunţat autorităţile. Peste o sută de jandarmi şi poliţişti au pornit în căutarea copilei.

Au fost verificate locaţiile înconjurătoare ale cartierului, au fost reluate verificările. Efectuăm verificări pe raza cartierului, în imobilele părăsite, nelocuite„, a declarat subcomisarul Iulian Tudorache, adjunct şef Poliţia Feteşti.

Anchetatorii au scotocit toate casele din cartier. Rudele cred că micuţa a fost răpită.

În momentul dispariţiei, Irina purta pantaloni scurţi, bluză de culoare roz şi sandale roşii. Micuţa are 1 metru 30 înălţime, 30 de kilograme, părul castaniu şi ochii albaştri.

Cine o vede pe fetiţă sau poate să ofere informaţii în legătură cu acest caz, este rugat să sune la numărul de urgenţă 112.

Citeşte şi Căutări DISPERATE. Un copil de trei ani din Vrancea a dispărut de acasă