Căutările fetei care s-a aruncat de pe podul din Cernavodă au fost reluate. Mesajul cutremurător al mamei tinerei

Tănăra de 18 ani care s-a aruncat de pe podul din Cernavodă în cursul zilei de duminică este căutată, din nou, de echipaje de scafandri. Căutările au fost reluate luni dimineaţă de către pompierii militari.

RomaniaTV.net
13 nov. 2017, 10:12
Căutările fetei care s-a aruncat de pe podul din Cernavodă au fost reluate. Mesajul cutremurător al mamei tinerei

La faţa locului a venit şi tatăl fetei care i-a găsit rucsacul pe pod. Se pare că părintele a fost alertat de o prietenă a fetei, care a primit un mesaj din partea acesteia.

Reprezentanţii ISU Dobrogea au solicitat sprijinul scafandrilor pentru a căuta fata.

Mama tinerei speră ca aceasta să fie în viață, iar aceste momente să fie doar un coșmar. Un mesaj plin de durere, un mesaj în care mama își roagă fiica, cu lacrimi în ochi, să-și rezolve împreună problemele.

„Maimuțica lu’ mama frumoasă, dacă vezi mesajul ăsta, te roagă mami mult, să te întorci înapoi pentru că știi bine că noi nu am avut niciodată situații pe care să nu reușim să le rezolvăm împreună și ăsta este, cu siguranță, un lucru pe care-l vom rezolva, sigur este ceva doar trecător… Știu că o să mă vezi, știu că ești undeva pe acolo, te rog să vii acasă…”, este mesajul postat de mama tinerei, potrivit ReporterNTV.ro.