Căutaţi de Interpol, dar activi pe Facebook. Cum sfidează interlopii români autorităţile VIDEO

Toată lumea e pe Facebook, inclusiv lumea interlopă. Tot mai mulţi puşcăriaşi, şefi de clan mafiot condamnaţi şi daţi în urmărire internaţională sunt activi pe reţeaua de socializare. Interlopii au devenit modele pentru internauţi şi sfidează legea prin mesaje şi le râd în nas poliţiştilor.

01 iul. 2015, 10:52
Căutaţi de Interpol, dar activi pe Facebook. Cum sfidează interlopii români autorităţile VIDEO

Le zâmbesc ostentativ poliţiştilor dintre frunzele de palmier, de la piscine ori restaurante de lux. Sunt urmăriţi internaţional după ce au fost condamnaţi definitiv în ţara noastră, dar asta nu îi opreşte să îşi trăiască viaţa în lux şi chiar să se laude cu asta.

Spre exemplu, Andrei Prisecariu a fost condamnat încă din 2013 la 3 ani de închisoare, pentru că şi-a sechestrat iubita şi a obligat o să se prostitueze. Cu toate că este dat în urmărire internaţională prin Interpol, tânărul este foarte activ pe Facebook. Nici pe reţeaua de socializare nu a renunţat la titulatura regală – Prinţul Andrei Prisecariu Raţiu Von Hilttzemayer – şi se prezintă ca descendent al familiilor princiare. Iubeşte America şi majoritatea fotografiilor sunt făcute la New York.

Citeşte şi Un UCIGAŞ PLĂTIT a dezvăluit poliţiei lista sa de preţuri. Cât cerea ca să OMOARE un OM FOTO

Romeo Ursu mai este cunoscut drept Boenică. De ani de zile este urmărit internaţional după ce a fost condamnat pentru fraude imobiliare. Tot de atunci se laudă pe internet cu viaţa pe care o duce, sfidându-i pe oamenii legii.

Boenică şi Prinţul Raţiu nu sunt însă singurii care se laudă pe internet. De-a lungul timpului, au uimit şi atras internauţi membrii clanului Corduneanu, fraţii Cămătaru şi Ion Clămparu.