Cauţi fericirea în relaţie? Iată lucrurile pe care femeile ar trebui să le facă mai des

Trăim într-o perioadă agitată din punct de vedere economic, care influenţează mai multe aspecte ale vieţii, inclusiv relaţiile de cuplu. Există, însă, lucruri mărunte pe care orice femeie le poate face din când în când şi care au un impact pozitiv asupra relaţiilor.

RomaniaTV.net
15 mai 2012, 05:58
Cauţi fericirea în relaţie? Iată lucrurile pe care femeile ar trebui să le facă mai des

Lucrurile mici pot face diferenţa, iar relaţiile de cuplu durabile se bazează pe aceste lucruri nesemnificative la prima vedere. Iată şapte lucruri pe care femeile ar trebui să le facă mai des în cazul în care îşi doresc o relaţie fericită.

1. Spune glume mai des

Se spune, pe bună dreptate, că dacă vrei să cucereşti un bărbat trebuie să râzi la glumele lui. Însă nu te opri aici. Spune şi tu bancuri, povesteşte întâmplări amuzante, apelează la autoironie. Dacă nu ştii prea multe glume, o singură căutare pe google şi vei găsi tot ce ai nevoie. Nu-ţi fie teamă că nu vei fi amuzantă, cu puţină practică vei depăşi momentul.

 
2. Surprinde-l cu o băutură

Din când în când surprinde-l cu o invitaţie în oraş şi fă-i cinste cu o bătură. Nu-l întreba dacă are sau nu chef pur şi simplu ia-l pe nepregătite şi oferă-i băutura lui favorită. Sigur va aprecia gestul.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro