CAZ CUTREMURĂTOR. Fetiţă de 10 ani VIOLATĂ, MUŞCATĂ şi BĂTUTĂ CU PUMNII ÎN CAP de un cunoscut al familiei

Toate visurile şi inocenţa unei copile de 10 ani s-au spulberat într-o oră de groază. Fata a fost bătută crunt şi violată de un cunoscut al familiei ei. Copila a fost smulsă din grupul de copii cu care se juca şi dusă cu forţa în casa agresorului unde s-a petrecut grozăvia.

03 iul. 2014, 16:55
CAZ CUTREMURĂTOR. Fetiţă de 10 ani VIOLATĂ, MUŞCATĂ şi BĂTUTĂ CU PUMNII ÎN CAP de un cunoscut al familiei

O fetiţă de 10 ani din localitatea Glod, Dâmboviţa, a fost bătută crunt şi violată de un cunoscut al familiei ei.

„E bătută, muşcată, vânătă pe toată faţa, umflată, pumni în cap„, a declarat tatăl copilei.

Copila a fost bătută crunt şi batjocorită. Când a scăpat, de ruşine, a încercat prima oară să-şi mintă părinţii şi le-a spus că a căzut.

„Se juca în spatele casei la gârlă şi el a băgat-o în casă, s-a închis cu cheia şi a batjocorit-o”, a povestit tatăl fetei.

O vecină a reuşit să o facă pe fată să îşi descarce sufletul. Când au auzit ce s-a întâmplat, părinţii au chemat imediat ambulanţa şi poliţia. Cuprins de durere şi furie, tatăl copilei cere o pedeapsă cât mai mare pentru agresor.

„Nu vrem bani, nu vrem nimic. Vrem pedeapsa 25 de ani de închisoare, cât permite legea”, povesteşte tatăl vitreg.

Agresorul a fugit după comiterea faptei și a fost căutat mai bine de 12 ore de polițiști. Potrivit reporterpenet.ro, jandarmii i-au dat de urmă agresorului, care a fost găsit chiar în casa sa, ascuns într-un dulap. Jandarmii s-au folosit de un câine lup de urmărire.

S-a stabilit că autorul este un apropiat al familiei fetei, iar în urmă cu câțiva ani trebuia să se căsătorească cu sora tatălui minorei.

Citeşte şi: Şocant: Un băieţel de un an, violat de un adolescent chiar la el în casă