CAZ CUTREMURĂTOR în Dâmboviţa. O femeie şi-a găsit soţul în pat cu o fetiţă de numai 4 ani VIDEO

Un bărbat de 51 de ani din Dâmboviţa a fost prins de soţie în pat cu fetiţa vecinilor, o copilă de numai 4 ani. Şocată, femeia a alertat poliţia. Alarmant este faptul că individul nu ar fi la prima faptă de acest fel. Până acum însă copiii s-au temut să-l reclame. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

24 nov. 2015, 07:08
CAZ CUTREMURĂTOR în Dâmboviţa. O femeie şi-a găsit soţul în pat cu o fetiţă de numai 4 ani VIDEO

Fetiţa de numai 4 ani se află în grija tatălui şi a bunicii paterne, pentru că mama ei este plecată la muncă în Spania. La un moment dat, vecinul acestora a reuşit să o ademenească pe fetiţă în locuinţa lui. Când s-a întors acasă, soţia individului l-a găsit în pat cu cea mică. Şocată, femeia a alertat imediat autorităţile, potrivit stirileprotv.ro.

Citeşte şi ÎNFIORĂTOR. Fată de 14 ani, gravidă după ce a fost violată de un bărbat şi de fiul lui

Terifiant este că şi alte bătrâne din sat recunosc că nepoţelele lor ar fi fost victimele bărbatului, însă nu ar fi îndrăznit să îl reclame.

„O urmărea că vrea să se culce cu ea, că e frumoasă. Eu am început să plâng, n-am ştiu de treaba asta. Copil fiind, copilul poate să fie naiv”, a spus o  femeie.

„Strigător la cer. Nu e pentru prima dată, s-a mai auzit, o dată, de două, de trei ori. Nu e nebun la cap, e lucid. Nu se poate aşa ceva, ne-am ferit mereu de el”, a spus o altă femeie.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de viol. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 6 ani de închisoare.

Citeşte şi Elev abuzat sexual de doi colegi, în internatul unei şcoli din Timişoara