CAZ CUTREMURĂTOR. Trei prieteni din Constanţa au murit pe rând în doar o lună

Situaţie bizară într-o localitate din județul Constanţa. Trei prieteni şi-au pierdut viaţa rând pe rând în doar o lună. Doi dintre ei au murit din cauza unor accidente tragice, iar o tânără a fost răpusă de o boală necruţătoare. Povestea fiecăruia dintre ei este dramatică.

14 mart. 2017, 07:49
CAZ CUTREMURĂTOR. Trei prieteni din Constanţa au murit pe rând în doar o lună

Împreună și după moarte! Așa se poate descrie relația dintre trei tineri din Cogealac, judeţul Constanţa, care, în doar o lună, s-au stins. Alex E. se afla la Cluj și era constructor. În timp ce muncea la fundația unui bloc aflat în construcție, un mal de pământ s-a năpustit asupra sa de la o înălțime de aproape 6 metri. Din păcate, băiatul a murit pe loc. Nefericitul eveniment a avut loc la data de 9 februarie, scrie replicaonline.ro.

Nici nu știu ce să mai spun! Ma uit la poză și îmi aduc aminte momentele de atunci, parcă nici acuma nu îmi vine să cred că nu mai ești printre noi. De ce Dumnezeu ia lângă el doar suflete tinere și pline de viață? De ce nu îi lasă să își trăiască viața cum vor ei? Să se bucure de frumusețea ei, de ce? În momentul de față, cuvintele sunt de prisos. Fie ca de acolo de sus să îți veghezi familia și prietenii. Odihnește-te în pace prieten drag. Ai plecat dintre noi, dar în gândurile și în inimile noastre vei rămâne mereu viu. Fie ca Dumnezeu să te așeze de-a dreapta Lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei și pentru a le da putere de a trece peste această durere. Dumnezeu să te odihnească în pace„, a postat o prietenă de-a lui Alex, după aflarea tristei vești.

La o lună de zile distanță, mai exact la data de 9 martie, Nicoleta T. s-a stins și ea. Se pare că tânăra se lupta cu o boală necruțătoare și anume, cancer.

Dumnezeu mi-a promis că într-o zi va vindeca tot ce azi mă doare. Eu mă încred în El„, postase Nicoleta chiar în ziua de Crăciun a anului trecut. Din păcate, însă, trupul ei a cedat.

Mi-ai lăsat un gol imens în suflet! Te voi iubi mereu„, a scris iubitul fetei.

Tragediile nu s-au oprit aici. Cosmin și-a pierdut și el viața în urma unui accident rutier grav ce a avut loc sâmbătă noaptea. Mai exact, la data de 11.03.2017, ora 23.00, Cosmin P., în vârstă de 22 de ani din localitatea Cogealac, a condus un autoturism pe DN 22 dinspre Tariverde către Mihai Viteazu, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Din nefericire, a rezultat decesul conducătorului auto. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru rude și prietenii.

De ce și tu Cosmine? De ce nu ne-ai ascultat? Ne-ai lăsat cu un gol imens în suflet! Dumnezeu să te ierte, fratele meu”, „Dumnezeu să te ierte, fratele nostru! Aveai multe planuri în viață asta să le duci la capăt, dar nu a fost să fie. Ce se întâmplă că nu mai înțeleg, unul câte unul. „Mulți am fost, puțini am rămas. Ai fost un prieten adevărat”, „Dumnezeu să te ierte, prietene drag! Offf, nu îmi vine să cred„, sunt doar câteva dintre mesajele pline de durere transmise de aceștia.

Afectată de nenorocire a fost și iubita lui Cosmin care a postat un mesaj emoționant pe un site de socializare.

Puiul meu iubit, m-ai părăsit exact atunci când ne iubeam mai mult! Îți scriu acest mesaj pentru a-ți spune că ai fost viața mea. M-ai lăsat cu sufletul ars, mi-ai spulberat toate visele. Unde este casa noastră? Unde sunt cei patru copii? Unde ai plecat? M-ai lăsat singură și necajită. Am stat lângă tine până ți-ai dat ultima suflare. De ce ai făcut așa? M-ai aveai puțin până la mine. Abia așteptai să mă vezi, să mă strângi în brațe. Mi-e dor de tine, sufletul meu, mi-ai distrus viața, visele noastre au rămas doar vise. Aș vrea să primesc un telefon să-mi spună cineva că te-ai trezit, că a fost un miracol. Doamne, fă un miracol și adu-mi puiul acasă. Nu în sicriu, ci pe picioarele lui. M-ai distrus, mă arde inima și sufletul. Puiul meu iubit, te voi iubi mereu până ajung lângă tine. Îţi mulțumesc pentru toate amintirile frumoase. Urma să facem un an, să-mi iei inel. Mă pregăteam să-ți cumpăr cadou pentru ziua ta. Ți-l voi aduce la cimitir. M-ai distrus. Te iubesc puiul meu, sufletul meu!„, a scris tânăra.

Citeşte şi Trei bebeluşi, găsiţi morţi în podul unui bloc. Femeia de serviciu a sunat disperată la 112