Caz de canibalism în India: O femeie şi-a mâncat fetiţa

O femeie de 42 de ani, mama unei fetiţe de 4 ani, a încercat să îşi mănânce copilul. A fost surprinsă de rudele ei în timp ce taia hălci din corpul copilei.

26 iun. 2015, 20:07

Femeia este alcoolică şi are episoade de canibalism asupra propriilor ei copii. De această dată, ea şi-a atacat fetiţa de 4 ani, dar, din fericire, a fost prinsă de către fratele ei vitreg în timp ce tăia din scalpul fetiţei bucăţi pe care apoi le mânca.

Bărbatul a reuşit să o oprească la timp şi a luat fetiţa scalpată şi a dus-o la spital, unde medicii au operat-o şi astfel au reuşit să o salveze de la moarte.

Citeşte şi O fetiţă de un an, bătută cu BESTIALITATE de mama sa şi de concubinul acesteia

Locuitorii din oraşul Malda, unde s-au produs faptele, au legat-o pe femeia canibală şi au bătut-o. Dar, deşi femeia a recunoscut ce a făcut, a spus că nu îşi poate explica propriul ei comportament de canibalism.

Ea mai are cinci copii şi, cu câteva luni în urmă, şi-a atacat altă fiică de-a ei, căreia a vrut să îi dea foc. Şi aceasta a fost salvată la timp şi a fost luată sub protecţia unui unchi de-al ei, pentru a fi crescută în siguranţă, departe de mama sa alcoolică, cu instincte de canibalism.