Caz EXTREM de RAR cu şanse de UNU la un MILION: Ce a născut o femeie, cu toate că doctorii au AVERTIZAT-O

Cu toate că medicii au avertizat o femeie să nu facă copii niciodată, deoarece riscul de malformații severe era foarte mare, ea nu i-a ascultat şi a ajuns să nască un bebeluş cu două capete. Mai mult, din cauza anatomiei, ei nu pot fi despărţiţi. Cele două fetiţe împărtășesc aceleași corpului, brațelor și picioarelor au fost născuți prin cezariană.

05 dec. 2014, 19:46

Copilul cu două capete, numit Eli Hamby, s-a născut în Atlanta,  în cursul dimineţii de joi, în Northside Hospital. Micuţii au același corp, aceeași inimă și trei plămâni fiind, în principiu, un corp normal dezvoltat, dar care are două capete. Şocant este faptul că părinții au fost informați că gemenii nu pot fi separați din cauza anatomiei, însă aceștia au spus că nu văd din asta o problemă şi nu au vrut să întrerupă sarcina, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Dramă pentru o femeie prea săracă să îşi facă o ecografie: A născut un bebeluş cu două capete FOTO

Robin și Michael, cei doi părinţi,ambii de 34 de ani, au fost consiliați înainte de sarcină, fiind avertizați că nu ar trebui să procreeze, deoarece amândoi aveau cazuri severe de malformații congenitale în familie și un întreg istoric în acest sens. De asemenea, amandoi au suferit de unele malformații congenitale.

Citeşte şi Trebuia să nască TRIPLEŢI, dar a avut GEMENI: Vezi ce s-a întâmplat cu al treilea copil în PÂNTECUL MAMEI FOTO

Să fie cum vrea Dumnezeu. Dacă El vrea, ne dă un copil sănătos, dacă nu, oricum nu are importanță pentru că îl vom iubi la fel de mult„, a spus cei doi.

Cu toate acestea, gestul a șocat opinia publică, majoritatea comentariilor îndreptându-se către sănătatea mintală a celor doi, mai ales că n-au mers la nicio ecografie în timpul sarcinii. La nastere, bebelușul cu două capete cântărea aproape 10 kilograme, iar doctorii spun că va trăi.