Caz impresionant: s-a căsătorit pe patul de spital şi după câteva ore a murit

O femeie din Statele Unite ale Americii, în vârstă de 31 de ani, a impresionat până la lacrimi o lume întreagă, după ce s-a măritat pe patul de spital, iar la câteva ore s-a stins din viață.

RomaniaTV.net
10 ian. 2019, 20:46
Caz impresionant: s-a căsătorit pe patul de spital şi după câteva ore a murit

Femeia s-a măritat în rochia de mireasă, iar după 18 ore de la ceremonie a murit. Heather Mosher a fost cerută în căsătorie chiar în ziua în care a aflat despre boala de care suferă. Aceasta a încercat timp de câteva luni toate tratamentele posibile, însă au fost fără succes.

Soțul ei i-a promis că vor duce planul la bun sfârșit și că se vor căsători chiar și în spital. Doctorii i-au spus logodnicului că femeia nu va mai rezista mult timp, astfel nunta a avut loc cu doar două zile înainte de Crăciun.

 

Tânăra a îmbrăcat în rochia de mireasă şi a încercat să rămână vesela. Rezerva de spital s-a umplut de rudele celor doi.

Toată lumea plângea. Mirii s-au căsătorit, dar trista veste a venit câteva ore mai târziu. Femea a murit din cauza cancerului la sân, dar împăcată cu gândul că a reuşit să devină soţia bărbatului pe care îl iubea.