Caz incredibil în Ploieşti. Un mort a fost furat de la morgă

Cadavrul unui bărbat mort a fost furat de la Spitalul de Urgenţă Ploieşti. Hoţii sunt chiar rudele care nu voiau ca răposatului să i se facă necropsia. Medicii au anunţat imediat poliţia, iar oamenii legii au mers să recupereze cadavrul.

RomaniaTV.net
07 feb. 2017, 06:47
Caz incredibil în Ploieşti. Un mort a fost furat de la morgă

Bărbatul de 66 de ani de etnie romă suferea de insuficienţă renală şi diabet şi a decedat în urma unui stop cardio-respirator. Când au auzit că omului i se va face necropsie, rudele au intrat în panică.

Medicii au anunţat familia şi au aşteptat ca trupul neînsufleţit să fie dus înapoi la morgă. Rudele s-au întors însă la spital fără cadavru şi puse pe scandal. După ce au potolit spiritele, poliţiştii au plecat la domiciliul persoanei decedate să ridice cadavrul.

Trupul neînsufleţit luat din spital fără acordul medicilor se află acum la serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei. Rudele care au furat cadavrul vor răspunde în faţa legii.

Citeşte şi Poliţist găsit mort într-o pădure. Lângă cadavru a fost găsită o sticlă în care se afla o substanţă necunoscută