Caz incredibil la Iaşi. Un procuror beat a adormit în timp ce făcea audieri VIDEO

Membrii Inspecţiei Judiciare au descoperit la Iaşi un caz inimaginabil: un procuror care duhnea puternic a alcool a adormit în timp ce efectua audieri într-un dosar.

RomaniaTV.net
25 oct. 2013, 09:06
Caz incredibil la Iaşi. Un procuror beat a adormit în timp ce făcea audieri VIDEO

Presa locală din Iaşi, citată de România TV, susţine că membrii Inspecţiei Judiciare au demarat o procedură disciplinară împotriva procurorului Alexandru Pavel, iar bărbatul a fost găsit vinovat. Potrivit bzi.ro, totul a ieşit la iveală după ce o femeie a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătorie.

În momentul în care a fost chemată pentru a da lămuriri cu privire la plângerea depusă, pe procuror se pare că l-a luat somnul, astfel că a pus capul pe masă şi a adormit. Femeia a declarat că în prima fază nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat şi a crezut că bărbatul se simte rău. De altfel, ea a ieşit din birou şi a cerut ajutorul altor procurori, însă aceştia au observat că acesta dormea de-a binelea şi mirosea a alcool.

Acest lucru s-a petrecut în vara anului trecut, însă procurorul Alex Pavel nu s-a învăţat minte şi la începutul anului 2013 a fost implicat într-un alt scandal. El era programat ca procuror de serviciu şi trebuia să ţină audienţe cu cetăţenii, care s-au adunat dis de dimineaţă în faţa sălii, însă au aşteptat în zadar. Colegii l-au găsit pe procuror beat, în biroul său, şi nu au avut cu cine să discute. Potrivit raportului întocmit de Inspecţia Judiciară, procurorul ţinea sticla de vodca în birou.

Având în vedere toate aceste probe, Consiliul Superior al Magistraturii îl va da în judecată pe Alex Pavel, pentru comportamentul său la locul de muncă.