CAZ INCREDIBIL la Spitalul Judeţean Satu Mare. O femeie a leşinat, aşteptând după medic

O bătrânică a mers la Spitalul Județean Satu Mare, Secția Interne, să se interneze. Femeia a așteptat liniștită pe banchetă, cu bagajele pregătite, doar că nimeni nu a venit să o întrebe de sănătate.

13 feb. 2017, 11:31
CAZ INCREDIBIL la Spitalul Judeţean Satu Mare. O femeie a leşinat, aşteptând după medic

Cu multă răbdare, femeia a continuat să aștepte. Doar că, la un moment dat, aceasta a cedat. Și-a pierdut cunoștința, iar mai multe persoane din jur au început să se alarmeze și să caute un cadru medical. Doar că, surpriză… Primele angajate ale Spitalului Județean s-au scuzat, declarând că ele nu știu ce să facă, potrivit presasm.ro.

Au venit 3 infirmiere/asistente și m-au întrebat ele ce să facă, n-au ce să facă„, a spus unul dintre martorii evenimentului.

Oamenii au continuat să solicite de urgență ajutor. O asistentă a venit și a plecat. O singură asistentă mai inimoasă a sărit în ajutorul femeii.

Am tot bătut până când a venit o asistentă, a venit s-a uitat la ea și s-a dus și aia. Și după aia iară batem la ușă până a venit o altă asistentă care s-a implicat și a ajutat„, spune martorul.

Împreună cu mai mulți sătmăreni, au pus victima într-un scaun cu rotile. În tot acest timp, mai mulți angajați stăteau pe telefon, potrivit aceleiași surse.

Trei bărbați stau pe telefon și se joacă pe telefon, în loc să împartă mâncarea sau să facă ceva. Și nici nu au venit să ne ajute cu bătrânica aia„, mai spune sursa PresaSM.ro

Într-un final, personalul medical a solicitat intervenția unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care a dus victima la Unitatea de Primire Urgențe.

Citeşte şi Secţia Spitalului de Urgenţă Craiova, închisă de 4 luni din cauza unor infecţii cu Clostridium Difficile, este neoperativă