Caz INCREDIBIL la Timişoara. Doi copii au sechestrat şi jefuit o femeie

Doi copii din Arad, cu vârste de 13 şi 17 ani, au spart o locuinţă şi au sechestrat-o pe proprietară timp de mai multe ore, pentru a o jefui. Cei doi au acţionat aşa cum au văzut în filme şi au plănuit jaful în detaliu.

31 dec. 2014, 06:43
Caz INCREDIBIL la Timişoara. Doi copii au sechestrat şi jefuit o femeie

O femeie din Arad a fost sechestrată de doi copii, cu vârste de 13 și 17 ani. Aceştia i-au luat cardul bancar, însă când au constatat că nu sunt bani pe el, l-au înapoiat victimei. Înainte de asta, copiii au ars cartela telefonului mobil al femeii. Unul dintre minori, cel de 17 ani, a fost arestat preventiv de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Chișineu Criș la propunerea procurorilor pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș „din probatoriul administrat în cauză a rezultat că în noaptea de 26 decembrie inculpatul S.A. şi minorul I.C.C. în vârstă de 13 ani, prin escaladarea gardului au pătruns în locuinţa persoanei vătămate D.A.C. şi prin folosirea forţei au legat-o de mâini cu un cablu TV, iar numitul S.A. i-a smuls telefonul mobil din mâna persoanei vătămate şi a dat foc cartelei.

De asemenea, persoana vătămată a fost deposedată de un card bancar, care i-a fost înapoiat de către S.A. după ce acesta a observat că nu există bani în cont. În tot intervalul de timp în care S.A. a verificat soldul cardului bancar, persoana vătămată a rămas legată, fiind astfel lipsită de libertate„.