Caz rar în MATERNITATE, medicii au fost UIMIŢI după ce au văzut ce au adus pe lume: Nu mă doare când alăptez

O femeie din Marea Britanie a rămas uimită în momentul în care doctorii i-au explicat că fiica sa este specială, fiind unul dintre puţinii bebeluşi veniţi pe lume care au deja dinţii dezvoltaţi, chiar dacă în mod normal acest lucru se întâmplă la şase luni după naştere.

19 sept. 2014, 19:10

Chloe Pullen, o tânără de 25 de ani, a trăit un moment special în momentul în care a adus pe lume primul său copil, o fetiţă pe nume Rose. Astfel, micuţa s-a npscut cu doi dinţişori, chiar dacă în mod normal, ar fi avut nevoie de şase luni de zile pentru a face asta, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O femeie NEBUNĂ şi-a scos copilul din burtă cu CLEŞTELE pentru GRĂTAR

Femeia a născut prin cezariană, iar când s-a trezit după operaţie, soţul i-a spus că micuţa are deja dinţi. Medicii spun că astfel de cazuri sunt rare şi se întâlnesc doar la un bebeluş din 3.000 de nou-născuţi.

Nu am mai auzit niciodata ca un copil sa se nasca asa. Toate cadrele medicale au venit sa o vada pentru ca nimeni nu a mai auzit de asa ceva. Imi era teama sa nu ma doara atunci cand o sa o alaptez. Din fericire, nu ii simt deloc„, a povestit mama fetitei.

Citeşte şi Miracol al vieţii în plină stradă. Trecătorii s-au strâns BULUC pentru a asista la acest eveniment unic FOTO

La trei zile după naştere, medicul i-a scos cei doi dinţi pentru că există pericolul ca aceştia să pice şi micuţa să se înece cu ei.