Caz real. Drama unei fete din orfelinat. El mi-a dat banii să fac avort! Eu vreau copilul, dar nu ştiu cum trebuie să se poarte o mamă

Mihaela a crescut la orfelinat. Dupa ce a implinit 18 ani si a fost nevoita sa plece din institutia statului, o familie cu inima mare i-a gasit serviciu. Apoi l-a cunoscut pe EL. Un tanar manierat de care s-a indragostit. A ramas insarcinata! El nici nu vrea sa auda de copil, ba – mai mult – i-a dat si banii pentru avort.

RomaniaTV.net
19 iul. 2017, 14:38
Caz real. Drama unei fete din orfelinat. El mi-a dat banii să fac avort! Eu vreau copilul, dar nu ştiu cum trebuie să se poarte o mamă

Iata mai jos povestea Mihaelei. Afla ce o sfatuieste consilierul nostru, psihologul Roxana Stoica.

Mama mea a murit cand eu aveam doar un an, intr-un accident de masina. Nu am nimic de la ea, nu o cunosc, iar fratii mei mari mari si nici tata nu mi-au povestit prea multe despre ea. Nu stiu decat ca mamica mea era vesela, frumoasa si gospodina. Cand am implinit 5 ani, tatal ne-a culcat pe toti trei, ne-a invelit si ne-a sarutat de noapte buna, iar dimineata nu mai era viu.

Ne-a luat in grija o matusa care, dupa putina vreme, ne-a dus pe toti trei la orfelinat. De-atunci nu mai stiu nimic de ea sau de alte rude. Apoi fratii meu ai fost luati si dusi in alte parti si am ramas singura de tot pe lume.

Cand am implinit 18 ani si a trebuit sa parasesc orfelinatul, o familie buna la inima m-a ajutat sa ma angajez la o fabrica de confectii. Incet-incet am prins drag de meserie, am inceput sa castig bani frumusei. Imi permiteam sa ies in oras, sa-mi fac un rost. Mi-am inchiriat o cameruta mica si imi vedeam de ale mele. Apoi am inceput sa-mi fac prieteni, cu care ieseam in oras. Am fost la teatru, la discoteca, la spectacole.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.