Caz revoltăror în Iaşi. Un bătrân a fost obligat să-i facă sex oral tâlharului care îi intrase în casă

Umilint crunt la 86 de ani. Un bătrân din Iaşi a fost obligat să întreţină relaţii sexuale de tâlharul care îi intrase în casă pentru a-l jefui. Infractorul care este şi suspect pentru o crimă comisă în urmă cu trei ani fusese lăsat în libertate din lipsă de probe.

04 feb. 2015, 08:41
Caz revoltăror în Iaşi. Un bătrân a fost obligat să-i facă sex oral tâlharului care îi intrase în casă

Un bărbat în vârstă de 86 de ani, din Iaşi, a fost obligat să-i facă sex oral unui tâlhar care a intrat peste el în casă.

Pe 13 decembrie 2014, individul a intrat cu forţa în locuinţa bătrânului, căruia îi mai cauzase necazuri, şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a abdomenului, apoi i-a cerut vin, ameninţându-l cu moartea.

„Pentru a nu mai fi lovit, bătrânul a scos dintr-un butoi vin, pe care inculpatul l-a consumat, după care, învelind un băţ cu o bucată de cârpă a încercat să sugrume victima în timp ce-i cerea să se supună unui act sexual oral. Înfricoşat de ameninţările şi de agresivitatea inculpatului, I. Costică a răspuns actului sexual atipic. Pentru infracţiunea de viol, persoana vătămată nu a formulat plângere prealabilă”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal, potrivit mytex.ro.

Individul cercetat în caz a fost lăsat în libertate în 2012, deşi era suspect într-un dosar de crimă. În timp ce încercau să probeze tâlhăria, procurorii au reuşit să găsească dovezi suplimentare în dosarul de omor, aşa că au reunit cele două cazuri.

Marţi, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași au decis să-l trimită în judecată pe inculpatul în vârstă de 24 ani, din comuna ieșeana Țibana, pentru comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată. Pentru viol nu va fi judecat, fiindcă, de frică, victima în vârstă de 86 de ani n-a mai vrut sa depună plângere.