CAZ REVOLTĂTOR în Gorj. Sandviş cu urechelniţă în el, vândut la magazinul din incinta unui liceu

Unui elev de la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu i s-a făcut rău după ce a mâncat un sandviş cu o urechelniţă în el. Adolescentul a văzut insecta după ce apucase să mănânce puţin. Sandvişul fusese cumpărat de la magazinul din incinta şcolii, unde se fac acum verificări, informează România TV.

24 nov. 2016, 10:18
CAZ REVOLTĂTOR în Gorj. Sandviş cu urechelniţă în el, vândut la magazinul din incinta unui liceu

În pauza dintre cursuri, elevul a mers la magazinul din şcoală şi şi-a cumpărat un sandviş. Când a văzut ce conţinea, i s-a făcut rău. Copilul a dus mâncarea părinţilor, care au sesizat Direcţia de Sănătate Publică.

Firma care se ocupă de prepararea sandvişurilor este administrată de doi vârstnici. Inspectoratul Şcolar Judeţean susţine că va lua măsuri.

„Punctul nostru de vedere este că ar trebui, în viitor, şi şcoala îşi propune, să li se ofere copiilor o masă caldă în timpul programului şcolar, masă care să fie sub un control sanitar riguros”, a declarat un reprezentant al ISJ Gorj.

Dacă anchetatorii vor constata nereguli, vor fi sancționați atât producătorul de sandvişuri, cât și comerciantul din incinta școlii.

Citeşte şi Elev în stare gravă, într-o şcoală din Botoşani, după ce poarta şcolii i-a picat în cap VIDEO