CAZ ŞOCANT: O tânără arestată pentru o crimă susţine că ar fi ucis peste 20 de persoane

O femeie arestată pentru o crimă în statul american Pennsylvania susţine, într-un interviu pentru un ziar local, că ar fi ucis, de fapt, peste 20 de persoane din întreaga ţară, relatează AFP, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
17 feb. 2014, 08:32
CAZ ŞOCANT: O tânără arestată pentru o crimă susţine că ar fi ucis peste 20 de persoane

Miranda Barbour (19 ani) a fost arestată şi închisă pentru că a ucis un bărbat de 42 de ani, în noiembrie anul trecut, după ce l-a cunoscut prin intermediul unui anunţ pe site-ul specializat Craigslist. Ea şi-a recunoscut fapta, comisă cu ajutorul soţului său.

‘Îmi amintesc tot’, a afirmat tânăra într-un interviu pentru Daily Item, un ziar local din Sunbury, Pennsylvania: ‘Aveam senzaţia că mă uit la un film’.

Miranda susţine, însă, că această crimă este doar ultima dintr-un lung şir de omucideri pe care le-ar fi comis în toată ţara, mai ales în Alaska. Atunci când jurnalistul a întrebat-o câte persoane a ucis, ea a răspuns: ‘după 22, am încetat să mai număr‘.

Declaraţiile Mirandei Barbour au determinat autorităţile din toate statele unde a călătorit tânăra să redeschidă dosarele crimelor încă neelucidate din ultimii ani, pentru a încerca să găsească o eventuală legătură între ele.

Tânăra mai povesteşte, în interviu, că a fost agresată sexual atunci când era copil şi a început să ucidă la 13 ani, din propria iniţiativă, încurajată de un bărbat care făcea parte dintr-o sectă satanică din Alaska.

Citeşte şi NEGOCIERI CU ÎNJURĂTURI. Un poliţist încearcă să convingă un bărbat să nu se sinucidă