Caz şocant: O femeie moartă a fost găsită desfigurată de câini în zona Obor din Capitală

O femeie a fost găsită moartă în Piaţa Obor din Capitală în cursul dimineţii de joi. Şocant este faptul că trupul acesteia era plin de muşcături de câini. Mai mult, faţa era de nerecunoscut.

20 mart. 2014, 13:17
Caz şocant: O femeie moartă a fost găsită desfigurată de câini în zona Obor din Capitală

Cadavrul desfigurat al femeii a fost descoperit în zona Obor. Mai mult, corpul ei era plin de muşcături de câini. Cu toate acestea, cauza decesului urmează să fie stabilită în urma necropsiei, existând posibilitatea ca animalele să o fi devorat după ce a murit. Primăria Capitalei a prins mai mulţi câini în zona respectivă, descoperind numeroase nereguli, potrivit Hot News.

Citeşte şi Lovitură GREA pentru mama lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi, în Capitală

Vârsta şi identitatea victimei sunt necunoscute, ea fiind descoperită de mai mulţi locuitori ai zonei. 

Poliţia a fost sesizată în jurul orei 7 dimineaţa, o femeie cu vârsta şi identitate necunoscută fiind gasită decedată într-un Parc din zona Obor. S-a deplasat la faţa locului un echipaj de la departament. Corpul a fost dus la INML, cauza decesului urmând să fie stabilită după necropsie„, au declarat surse din cadrul poliţiei.

Citeşte şi Teroare pe malul mării: O turistă a fost atacată de câini maidanezi în Mamaia

ASPA a capturat de urgenţă câinii fără deţinător, aflaţi la locul incidentului şi în împrejurimi. Este vorba despre 7 animale. Imediat au fost citite crotaliile acestora, operaţiune în urma căreia s-a constatat că unul dintre câini era adoptat de o persoană fizică, 2 erau în responsabilitatea Asociaţiei Cuţu-Cuţu, 3 câini erau microcipaţi de Centrul Teritorial Veterinar al Sectorului 2, iar unul dintre câini, aparent bolnav şi orb, nu figurează în nicio evidenţă. Conform legii 258/2013, pentru modificrea si completarea OUG 155-2001privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, abandonarea câinilor constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani. Conform primelor cercetari făcute de Poliţie la faţa locului şi puse la dispoziţia Autorităţii, momentan femeia decedata este neidentificată, probabil o persoană fără adăpost„, se arată într-un comunicat ASPA.