CAZ ŞOCANT în America! O mamă şi-a injectat fiica de 14 ani cu heroină

O mamă din Pennsylvania şi-a făcut fiica de 14 ani dependentă de droguri, inclusiv de heroină şi a injectat-o de 200 de sute de ori când aceasta nu putea să se injecteze singură. Autorităţile susţin că Brandi Baumgardner (38 de ani) a început să fumeze marijuana alături de fiica ei când aceasta avea doar 12 ani.

RomaniaTV.net
16 iun. 2012, 11:32
CAZ ŞOCANT în America! O mamă şi-a injectat fiica de 14 ani cu heroină

Potrivit autorităţilor, citate de Daily Mail, Brandi Baumgardner, în vârstă de 38 de ani, a început să fumeze marijuana împreună cu fiica ei de când aceasta avea 12 ani. Fata a mărturisit că apoi a început să consume droguri puternice, iar de la 14 ani a început să ia regulat heroină, scrie jurnalul.ro.

Robert Thomas Hannick, de 22 ani, a fost arestat alături de Baumgardner, pentru că ar fi oferit fetei droguri în schimbul unor partide de sex.

Fata a declarat poliţiei că împreună cu mama ei a fumat marijuana şi a consumat cocaină şi droguri intravenoase, inclusiv heroină. Fata a mai spus că mama ei o droga când devenise atât de bolnavă încât nu mai putea să se injecteze singură. De asemenea, şi Robert Thomas Hannick o injecta. E a mai declarat poliţiei că în schimbul contactelor sexuale, Hannick îi dădea suboxone, care se obţine cu prescripţie medicală, un medicament pentru persoanele dependente de droguri opioide, precum heroina şi morfina. Hannick a negat că i-a dat fetei droguri.

Mama îşi ducea fiica la spital şi o obliga să mintă că este bolnavă pentru a obţine astfel medicamente. Fata a mai spus că a consumat împreună cu mama ei şi Fentanil, un analgezic care poate fi de 100 de ori mai puternic decât heroina vândută pe stradă.

Brandi Baumgardner a recunoscut că ea şi fiica ei au probleme cu drogurile şi a spus că o droga pe fiica ei doar atunci când era bolnavă. Baumgardner şi Hannick au fost arestaţi, procesul urmând să înceapă pe 21 iunie. Fata se află în prezent într-o clinică de reabilitare. Baumgardner este acuzată de punerea în pericol a unui copil şi corupere de minori.