Caz şocant în Cluj. Un bărbat şi-a ucis tatăl cu un topor şi i-a ascuns cadavrul mai multe zile

Un caz cutremurător a avut loc în judeţul Cluj. Un bărbat şi-a omorât propriul tată cu un topor şi a ascuns crima mai multe zile.

16 nov. 2016, 11:10
Caz şocant în Cluj. Un bărbat şi-a ucis tatăl cu un topor şi i-a ascuns cadavrul mai multe zile

Criminalul din Cluj era băut şi şi-a ieşit din minţi când a auzit că tatăl lui vrea să vândă unul dintre porcii pe care îi creştea. L-a lovit de mai multe ori cu toporul, apoi i-a ascuns cadavrul în beciul casei.

„În data de 13/14.11.2016, la domiciliul comun din sat Cubleşul Someşan, comuna Panticeu, jud. Cluj, numitul Frînc Ioan Mircea i-a aplicat tatălui său, Frînc Alexandru, lovituri repetate cu obiecte contondente şi o secure, peste cap şi întreg corpul, provocându-i decesul. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 din C. pen. rap. la art. 199 alin. 1 din C. pen. Faţă de inculpatul Frînc Ioan Mircea s-a dispus de către procuror reţinerea pentru o perioadă de 24 ore, la 15.11.2016 urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile”, precizează procurorii pentru Ziarul Clujean.

După două zile, ucigaşul a sunat la Poliţie şi s-a autodenunţat.

Citeşte şi Alertă la Iaşi. Încă o crimă în cartierul în care a fost ucis fiul angajatului SRI