Caz şocant în judeţul Bacău. Un bărbat a fost omorât în bătaie, apoi a fost lăsat în stradă ca să-l calce maşinile VIDEO

Trei indivizi dintr-o localitate din judeţul Bacău sunt acuzaţi de o crimă teribilă, după ce un bărbat a fost găsit mort pe o şosea. Bărbaţii sunt bănuiţi că l-au bătut crunt pe om, apoi, ca să îşi ascundă fapta, l-au lăsat în stradă ca să fie călcat de maşini.

RomaniaTV.net
07 dec. 2016, 21:10
Caz şocant în judeţul Bacău. Un bărbat a fost omorât în bătaie, apoi a fost lăsat în stradă ca să-l calce maşinile VIDEO

Bărbatul de 38 de ani a mers într-un bar, unde s-a întâlnit cu cei trei agresori. După câteva pahare, s-au luat la ceartă, iar cei trei indivizi l-au bătut fără milă, cu pumnii şi picioarele. Nu le-a fost de ajuns, l-au aruncat în mijlocul şoselei unde au continuat să-l bată, şi l-au lăsat acolo, sperând că va fi călcat.

Poliţiştii au crezut iniţial că este vorba de un accident. După ce au verificat camerele de supraveghere, însă, şi-au dat seama că este vorba de o crimă. Cei trei suspecţi de 20, 32 si 37 de ani au fost duşi la audieri.

Oamenii din zonă spun că bărbaţii sunt foarte periculoşi şi au antecedente penale. Victima de 38 de ani era căsătorită iar familia vrea acum să se facă dreptate.

Dacă se va stabili că sunt suficiente probe care să îi încrimineze, cei trei indivizi vor fi reţinuţi.

Citeşte şi Tragedie în Botoşani. Un subofiţer de 32 de ani a fost găsit mort în sala de fitness