Caz şocant în judeţul Constanţa. Un bărbat a fost incendiat în casa amantei

O femeie din judeţul Constanţa, al cărei soţ a murit în spital, unde era internat cu arsuri grave, susţine că cineva a turnat benzină pe bărbat şi i-a dat foc. Totul în urma unui incident care a avut loc în casa...amantei sale, care spune că totul a fost un accident şi că omul ar fi luat foc când încerca să aprindă soba.

RomaniaTV.net
20 dec. 2016, 21:16
Caz şocant în judeţul Constanţa. Un bărbat a fost incendiat în casa amantei

Femeia a venit într-un suflet din Italia, acolo unde munceşte, când a aflat că soţul ei era pe moarte, din cauza arsurilor foarte grave. Lovitura a fost şi mai grea când a aflat că accidentul a avut loc în casa amantei bărbatului. Totuşi, femeia este revoltată şi nu crede în varianta unui accident.

Din cauza rănilor foarte grave, omul nu a mai putut fi salvat. Atât soţia, cât şi rudele bărbatului refuză să accepte versiunea amantei şi cred în varianta unei răzbunări din gelozie, în care ar mai fi fost implicat cel puţin un individ.

Familia bărbatului a depus o plângere la poliţie, pentru tentativă de omor. Oamenii legii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.