Caz şocant în Vâlcea. S-au dus să ridice cadavrul mamei de la morgă, însă au găsit-o în viaţă în salonul spitalului

Două femei din Vâlcea au avut parte de șocul vieții lor! Ele susțin că au fost anunțate de la spital că mama lor a murit, însă când au mers acolo au găsit-o vie.

RomaniaTV.net
17 ian. 2019, 18:01
Caz şocant în Vâlcea. S-au dus să ridice cadavrul mamei de la morgă, însă au găsit-o în viaţă în salonul spitalului

Femeile au povestit pentru presa locală că duminică, 13 ianuarie, și-au vizitat mama și se simțea bine, însă pe seară au primit un telefon în care au fost anunțate că mama lor a murit.

„Am fost sunați duminică seara de o angajată a spitalului care ne-a anunțat că mama a murit la ora 20:15. Ne-a mai spus că putem să ajungem a doua zi la 8.00 sa o luăm de la morgă. Luni (n.r. 14 ianuarie) ne-am prezentat la morgă. De acolo, ne-au spus să mergem în spital să luăm documentele. Medicul care o îngrijea pe mama a rămas uimit. I-a dus în salon pe soțul, cumnatul și pe nepotul meu, care au văzut-o pe mama vie, îi dădea o asistentă să mănânce cu lingurița. În final, ni s-a spus că decedase altcineva cu același nume, din Drăgășani, și că probabil s-au încurcat fișele”, spune Felicia, fiica Mariei Breazu, potrivit indiscret.ro.

De cealaltă parte, directorul spitalului spune că este vorba despre o neînțelegere și cel mai probabil femeilor li s-a spus că mama lor este intubată nicidecum că a decedat.

„Imposibil, probabil li s-a spus că a fost intubată, nu că a murit. Am verificat, nu a decedat nimeni din Drăgășani cu nume identic, cred că a fost o neînțelegere a situației”, a spus Medicul Dan Ponoran, directorul SJU Vâlcea.

Una dintre fiicele femeii spune că directorul spitalului nu este corect informat.

„Exclus să fi înțeles greșit, ni s-a spus clar că mama a murit și să o ridicăm de la morgă. Este de necrezut ce am pățit, îmi pare rău că nu ne-am gândit să chemăm presa, să ne filmeze și să ne fotografiez cu sicriul în mașină. Nu mai pun la socoteală stresul nostru”, susţine aceasta.