CAZ ŞOCANT: O fetiţă de 8 ani a fost VIOLATĂ de un băiat de 14 ani

O fetiţă de 8 ani a fost violată de un băiat de 14 ani care a ademenit-o într-o pădure din apropierea casei ei.

RomaniaTV.net
10 nov. 2013, 11:45
CAZ ŞOCANT: O fetiţă de 8 ani a fost VIOLATĂ de un băiat de 14 ani

Poliţiştii au rămas stupefiaţi când au fost chemaţi să ancheteze cazul din Kent, al fetiţei de 8 ani violate. Micuţa, care a fost agresată şi fizic, a ajuns în lacrimi şi pe jumătate dezbrăcată la un hotel din apropiere. Ea le-a spus angajaţilor de-acolo ce i se întâmplase şi le-a cerut ajutorul.

„A intrat pur şi simplu şi s-a prăbuşit la pământ. Mi-a spus: am fost violată, mă poţi ajuta?”, apovestit pentru CBS News unul dintre angajaţii hotelului.

Fetiţa îl ştia pe tânăr de la nişte membri ai familiei sale şi după ce a minţit-o că îi va arăta afară o surpriză în pădurea de lângă lopcuinţa casei ei, adolescentul a violat-o, fără a-i păsa însă de consecinţe.

Poliţia a dat însă imediat de urma fugarului care s-a ascuns în locuinţa sa, la câteva străzi mai departe. Poliţiştii spun însă că nu au mai întâlnit un asemenea caz şocant, potrivit #roamniatv#.

Citeşte şi Copilărie distrusă: O fetiţă de 9 ani a fost violată timp de 3 ani de unchiul său

„Ne lovim în fiecare zi de zeci de cazuri şi violuri, dar când vine vorba de o victimă de 8 ani şi când ştii de severitatea acestui delict, a acestui incident, acesta ne răscoleşte şi pe noi”, declarat pentru NBC NEWS Melanie Frazier, detectiv în cadrul poliţiei din Kent.

Fetiţa a fost transportată după incident la spital unde a primit îngrijiri medicale. Ea ar putea rămâne toată viaţa traumatizată de această experienţă.