Caz şocant: S-a trezit cu nişte găuri îngrozitoare în picioare! Ce s-a întâmplat cu acest fotomodel

Un fotomodel din Brazilia a avut parte de o experiență îngrozitoare, după ce și-a făcut mai multe operații estetice pentru a fi cât mai frumoasă.

14 iul. 2017, 07:16

Andressa Urach este vedetă în Brazilia și cunoscută pentru aparițiile sale la concursuri de frumusețe, câștigând Miss Butt în anul 2012. Toate, însă cu un preț. Operațiile estetice pe care și le-a făcut i-au distrus corpul.

Femeia a dezvăluit într-o emisiune momentele groaznice prin care a trecut din cauza operațiilor și vrea să tragă un semnal de alarmă tuturor femeilor care sunt dispuse să facă orice pentru a-și modela artificial corpurile.

La doar câteva săptămâni de la operație în urma căreia și-a pus implanturi în picioare, modelul a ajuns de urgență la o clinică, unde a stat internată timp de o lună.   Medicii i-au dat vestea șocantă: risca să-și piardă un picior, deoarece soluția injectată a putrezit. Într-un final, doctorii i-au scos implanturile, lăsând-o cu niște găuri îngrozitoare.

După operațiile suferite la picior, femeia a ajuns din nou la spital, de data aceasta din cauza unor probleme cu implanturile din posterior.

„Sufăr mult, dar Dumnezeu e cu mine. E vina mea, vanitatea m-a făcut să-mi depășesc limitele corpului”, potrivit Dailybreak.ro.

Andressa și-a făcut mai multe operații, printre care una la nas, alta la față, și-a redus maxilarul, și-a mărit sânii, și-a făcut liposucție și și-a modificat organul intim.

Din cauza infecției puternice, Andressa a făcut septicemie și a fost la un pas de a muri. Din fericire, medicii au reușit să o salveze, dar momentele prin care a trecut, a făcut-o să se gândească de mai multe ori înainte să mai intervină chirurgical asupra corpului ei.