Caz uluitor în Braşov. Un poştaş a fost atacat de trei elevi premianţi

Un poştaş din Săcele a fost atacat de trei elevi premianţi. Tinerii de 16 ani l-au lovit cu o coadă de topor şi au încercat să-i fure cei 40.000 de lei pe care îi avea la el. Au fost prinşi de poliţişti şi toţi au rămas şocaţi când au aflat că adolescenţii învaţă bine la şcoală şi provin din familii bune.

28 feb. 2015, 06:58
Caz uluitor în Braşov. Un poştaş a fost atacat de trei elevi premianţi

Cei trei adolescenţi l-au urmărit pas cu pas pe poştaş, de când acesta a ieşit pe uşa oficiului, iar pe o stradă lăturalnică din Săcele (jud. Braşov), unul dintre ei l-a lovit cu o coadă de topor în spate. Omul a căzut la pământ, dar a apucat să strângă geanta la piept şi să strige de mai multe ori „Hoţii, hoţii!”.

Tinerii nu s-au aşteptat ca omul să nu se piardă cu firea şi au fugit înainte să pună mâna pe vreun ban din cei 40.000 de lei pe care poştaşul îi avea în geantă. Omul însă a reuşit să le vadă feţele şi, mai apoi, să i descrie poliţiştilor.

Tot oraşul a rămas şocat când a aflat cine sunt de fapt atacatorii. Trei tineri de 16 ani care învaţă bine la şcoală şi provin din familii bune. Unul dintre ei a intrat la liceu cu media 9.54. Străbunicul lui a fost preot, bunicul profesor, iar bunica farmacistă.

Citeşte şi Poştaş atacat de un câine de luptă. Omul a fost operat de urgenţă

Planul a fost pus la cale de unul dintre elevi, care avea de gând să-şi cumpere o maşină şi să-i facă tunning. Acesta i-a convins şi pe ceilalti doi, unul dintre elevi fiind pasionat de jocuri de noroc, astfel că voia să joace banii furaţi la păcănele.

Toţi trei au fost arestaţi preventiv şi riscă până la 6 ani de închisoare.