Cazul BIZAR care a ŞOCAT medicii: În copilărie s-a zgâriat într-o CREANGĂ, dar nu se aştepta să devină COPAC

Un bărbat din Indonezia suferă de o boală rară care i-a distrus viaţa şi l-a transformat într-un adevărat monstru. Astfel, cu toate că a fost un copil normal, tânărul a devenit aproape un copac din cauza negilor enormi care i-au crescut pe tot corpul, în special pe mâini şi pe picioare.

30 oct. 2013, 11:20

Drama lui Dede Koswara a început în copilărie, atunci când s-a zgâriat la genunchi într-o creangă de copac. Cu toate acestea, rana nu s-a vindecat niciodată şi au început să îi crească negi uriaşi, care apoi i-au acaparat tot corpul. Excrescenţele l-au transformat într-un adevărat copac uman, potrivit The Telegraph

Citeşte şi A ŞOCAT medicii cu o boală BIZARĂ. Uimitoarea poveste a femeii care PLÂNGE cu LACRIMI de SÂNGE VIDEO

Atât faţa, cât şi restul corpului, par acoperite de scoarţă de copac, lucruru care i-a distrus viaţa deoarece nu a mai putut să muncească şi să îşi întreţină familia. Mai mult, din cauza corpului său, soţia a divorţat, iar prietenii nu au mai vrut să îi fie alături. Şocant este că acestea cresc într-un mod alarmant, iar la un moment dat nu se va mai putea mişca sau hrăni.

Conform medicilor, tânărul suferă de boala Lewandowsky-Lutz dysplasia sau epidermodysplasia verruciformis, o boală genetică rară, moştenită de la părinţi, care se caracterizează prin o răspândire mare a papiloamelor pe tot corpul. Mai mult, bărbatul are o deficienţă de celule albe având un sistem imunitar slăbit care nu poate lupta împotriva infecţiilor. Dat fiind că părinţii lui au fost săraci şi nu au putut să îl trateze la timp, el a ajuns o ciudăţenie.

Citeşte şi O femeie se DEZVĂLUIE după ce timp de 13 a stat cu FAŢA ACOPERITĂ. Vezi detaliul de care oamenii RÂD

Chiar dacă a fost supus la numeroase intervenţii chirurgicale şi zeci de kilograme de excrescenţe au fost îndepărtate, în câţiva ani acestea au crescut din nou, într-un ritm mai accelerat din cauza lipsei de imunitate.

În prezent, pentru a-şi putea susţine familia, Dede Koswara se plimbă prin ţară cu un circ, fiind privit drept un monstru prezentat sub numele de bărbatul copac. 

Mai jos puteţi viziona un documentar despre trista poveste a lui bărbatului: