Cazul care a şocat o lume întreagă: O tânără de 18 ani a transmis LIVE violul prietenei ei

O tânără de 18 ani a ajuns în arestul poliţiei după ce a transmis live, prin intermediul unei aplicaţii a telefonului mobil, violul prietenei ei, care era minoră. Şi asta nu e tot. În loc să îşi ajute prietena, fata râdea şi chicota cu violatorul.

19 apr. 2016, 17:41
Cazul care a şocat o lume întreagă: O tânără de 18 ani a transmis LIVE violul prietenei ei

Totul s-a întâmplat în luna februarie, când Marina Lonina (18 ani) şi prietena ei au consumat băuturi alcoolice împreună cu Raymond Boyd Gates (29 de ani). La un moment dat, tânărul a dezbrăcat-o şi a abuzat-o sexual pe prietena Marinei, în timp ce aceasta trasmitea totul live, prin intermediul unei aplicaţii pe telefon.

Cazul a ţinut trează atenţia presei, mai ales pentru că prietena Marinei este minoră, iar cele două erau prietene bune.

Marina Lonina a recunoscut, în faţa judecătorilor, că şi-a înregistrat prietena în timp ce era violată, dar susţine că prin acest gest a vrut, de fapt, să o ajute. Declaraţia ei nu are însă credibilitate în faţa procurorilor, deoarece, spun ei, Marina Lonina este auzită, pe filmare, când râde şi chicoteşte cu violatorul.

La rândul lui, cel care a violat-o pe fată este acuzat de răpire şi agresiune sexuală şi poate face ani grei de închisoare.