Cazul chelneriţei moarte: „La autopsie a apărut DROGUL VIOLULUI şi încă o substanţă”

Moartea tinerei barmaniţe din Centrul Vechi se află ÎN ANCHETĂ LA SERVICIUL OMORURI din Capitală. 

10 sept. 2014, 22:37
Cazul chelneriţei moarte: „La autopsie a apărut DROGUL VIOLULUI şi încă o substanţă”

Dumincă seară într-un local din Centrul Vechi al Capitalei, avea să fie ultima zi din viaţa Georgianei Ispaş. Tânăra de 24 de ani a fost înmormântată ieri la cimitrul Măgurele, însă în urma sa au rămas numeroase semne de întrebare.

Ultimele cuvinte ale chelneriţei moarte în condiţii suspecte: „Mi-a dat…”

Sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei anchetează moartea suspectă a tinerei barmaniţe Georgiana Ispas, decedată în condiţii bizare, duminică noapte, în toaleta localului Trinity College, după ce în băutură i s-ar fi pus un drog puternic numit „drogul violului”. În mod ciudat sau poate nu – drogul respectiv se mai numeşte şi … ”PRAFUL ÎNGERILOR”. O persoană din anturajul Georgianei, care a participat pas cu pas la tragedia tinerei, a dezvăluit, pentru „ring”, cum s-a desfăşurat nefericitul eveniment: „Georgiana lucrează de anul trecut, din august, în Trinity College. Eu am lucrat în seara aia, vorbisem cu ea înainte să se întâmple, nu avea nimic, nu era beată, era perfect conştientă, doar că se plângea că o doare tare rău capul. De obicei mai bea, dar niciodată să nu se ţină pe picioare. Consuma alcool cât să poată să îşi facă treaba şi să se distreze. Nu se droga, sau cel puţin nu ştiu eu, dar nici nu am auzit aşa ceva. Am mers la baie, acolo erau două fete care aşteaptau, le-am întrebat cine e înăuntru şi de ce durează atât de mult, de ce ţine toaleta ocupată. Am aşteptat 10 minute, am început să bat la uşă. Atunci i-am zis: «Dacă nu deschizi, sparg uşa» şi ea a început să geamă”. (…)”. Cam aşa relatează că s-ar fi petrecut lucrurile înainte ca Georgiana să fie găsită…

Ultimul mesaj al chelneriţei ucise cu „drogul violului” în Centru Vechi. Îţi va da fiori pe spate 

Speriată, colega Georgianei a apelat la managerul clubului, care a venit de îndată să rezolve situaţia. „Între timp am fost la manager, i-am spus că e Georgiana în toaletă şi nu vrea să deschidă. A venit, am spart uşa amândoi… Georgiana era terminată, avea spasme, convulsii, maxilarul încleştat. M-am speriat groaznic, ea făcea de parcă era exorcizată. Nu era plină de sânge, nu s-a muşcat deloc (n.r.- cum s-a comentat prin media). Nu e adevărat”, spune fata care a văzut ce s-a întâmplat cu Georgiana. 

În final, ”prietena” barmaniţei moarte în împrejurări atât de ciudate dezvăluie un detaliu interesant despre fostul prieten al Georgianei: ”Toată lumea m-a întrebat cum am găsit-o. La autopsie i-a apărut drogul violului şi încă o substanţă. Se va stabilii în câteva zile. Au analizat camerele şi nu au văzut nimic suspect. Doar într-un moment era ea pe cameră, nervoasă şi-a aruncat telefonul în bar. Am înţeles că fostul ei preieten i-ar fi furat ceva din casă. La TV s-a spus că fostul ei prieten a stat cu ea acolo toată noaptea, nu e adevărat. Eu am stat acolo lângă ea. Venea mereu lângă mine, dar lângă ea nu stat niciun băiat, că îl cunosc”.

Poliţia a început ancheta

 Parchetul Capitalei s-a sesizat din oficiu, începând urmărirea penală in rem pentru omor, dosarul ajungând ieri la Departamentul Omoruri al Poliţiei Capitalei, unde va avea loc ancheta propriu-zisă. ”A venit lucrarea de la Parchet cu o foaie de observaţie ca moarte suspectă. Vom prelua cazul şi ne vom ocupa de anchetă. Vom vedea ce rezultă din audieri şi din probe. Vom sta de vorbă cu personalul, cu familia. Vom stabili ce persoane au fost prezente în seara şi în noaptea aceea la barul respectiv, ce prieteni are fata. Vom sta de vorbă cu toată lumea. Vom lua tot ce se poate lua de la faţa locului. Deocamdată, investigaţiile sunt abia la început, fiind începută urmărirea penală in rem pentru omor. Vom vedea ce va rezulta din anchetă”, a declarat, ieri, în exclusivitate, o sursă judiciară. 

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro