Cazul incredibil care a şocat medicii. S-a născut cu 31 de degete la mâini şi la picioare VIDEO

Hong Hong, un băieţel în vârstă de patru ani din provincia chineză Hunan, a venit pe lume cu 15 degete la mâini şi 16 la picioare, fără a le avea opozabile, iar acum părinţii acestuia luptă să adune 30.000 de dolari pentru a-i face o operaţie care să-i asigure o viaţă normală.

06 mai 2016, 08:52

Băieţelul suferă de o anomalie genetică ce poartă numele de polidactilism şi care este relativ comună la oameni, câini şi pisici, scrie spynews.ro. Mai mult de atât, aceasta se moşteneşte genetic, fiind şi cazul lui Hong Hong, întrucât şi mama acestuia suferă de aceeaşi anomalie.

Citeşte şi ŞOC la Hollywood. Johnny Depp suferă de o boală rară care îl lasă fără vedere

În prezent, ea are şase degete la fiecare mână şi fiecare picior. Deocamdată, băieţelul este prea mic pentru a suferi o intervenţie chirurgicală, însă părinţii şi-au dorit să strângă bani din timp, pentru ca fiul lor să poată să aibă o viaţă normală cât mai curând posibil.

Până acum părinţii copilului au reuşit să strângă 6.000 de dolari prin intermediul donaţiilor online, însă aceştia vor să încheie campania din cauza comentariilor controversate pe care le-au primit de-a lungul timpuluil.